in

OTVORILA DUŠU – Skandalozna ispovest Zorice Marković o Vesni Zmijanac!

Zorica Marković i Vesna Zmijanac decenijama su bile nerazdvojne prijateljice koje su nekada zajedno stanovale, radile, ali danas, njih dve više ne govore, niti se sreću.

Zorica Marković je, kako kaže, više od 30 godina „držala jezik za zubima“, jer nije želela da priča o svom odnosu sa Vesnom Zmijanac. Ovo je, kako je rekla Zorica, samo početak njene priče o Vesni, njenom životu, spletkma koje joj je pravila. Ako nastavi i dalje da je vređa u medijima, preti Zorica, otkriće najcrnje detalje iz života svoje nekadašnje cimerke i kolegice.

„Ni u jednom momentu se ni prema kome nisam ogrešila. To me s njene strane jako pogodilo. Neko sam ko se trudi da uvek u čoveku nešto ljudsko probudi. Uvek sam uspevala u tome. To ljudsko što postoji u njoj pokušavala sam sve ove godine sačuvati. Od prvog našeg stanovanja, jer smo zajedno živele u mom iznajmljenom stanu u Beogradu od 1974. go 1980. godine doživela sam horor gledajući kako ona živi i šta radi. Ja sam tada imala vezu sa Kemalom iz Zvornika, a ono što sam gledala je nepristojno za svaku ženu, pa i za Vesnu. Kako ustanem svako jutro drugi čovek mi se šeta po kući. Ja mislim onaj od juče, a ono drugi, mislim onaj od danas, a ono treći i tako redom“, ispričala je Zorica.

Tada su zajedno radile 40 dana na vašarima, još u vreme dok je Kemiš, nekadašnji Vesnin momak, bio mlad dečko.

koji je postao direktor PGP-a i sve nas je ubeđivao da novac od prodaje ide u svrhu reklame, a reklame nikakve nije bilo već su sve pare ostale u PGP-u, pod njenom dirigentskom palicom. Ona je sve kontrolisala, pa i novac. Ja sam  uoči „Hit parade“ 1986. godine ostala bez jedne pesme jer je sve pokupila Vesna.“

Pesme koje sam ja odabrala oni su podelili drugima ili njoj. Već je tada počela da mi zabija nož u leđa. Brzo sam dobila pesmu „Zumbule“ s kojom sam se proslavila. Ima Boga… „, ispričala je Markovićeva.

„Počela je da nenormalno puno pije. Bila je ljubomorna na mene toliko da je mrtva pijana mom tadašnjem momku Kemalu govorila šta ću mu ja jer sam seljanka, startovala ga. On je u jednom momentu hteo da izbaci iz automobila na vrh Kopaonika, ali sam ga je zamolila da to ne čini i da je vrati gde ju je i uzeo“, otkriva Zorica.

Godinu dana nakon što je otvorila restoran „Lepeza“, desetak kilometara od Beograda, Zorica je bila na snimanju novogodišnjeg programa za „Grand“.

„Vesna, koliko je bila pijana, nije mogla da stoji na sceni, a treba da otpeva „Jorgovane“. Ličila je na žabu kreketušu. Deformisala se od alkohola. Niko joj nije želeo prići da peva da ne bi pala na bini. Jedina sam joj ja prišla bez obzira na sve uvrede, podmetanja. Bila je ljubomorna na mene, moju karijeru“, rekla je Markovićeva.

Markovićeva je ispričala da je Vesni smetalo što ona nije išla iz kreveta u krevet da bi nešto postigla i što nije nikada pripadala nikakvom klanu.

„Nisam išla s nekim u krevet da bih nešto postigla i to mnogima, pa i Vesni, smeta jer nisam kao one. Sve sam ulagala u sebe i sve što sam stekla, stekla sam bez sponzora, bez bogatih momaka. Svaka cigla na mojoj kući je zalivena mojim znojem. U životu sam imala dva braka i dve duge veze i to je sve.  Sačuvala sam porodicu i nikada nisam pripadala nijednom klanu. E i to je njoj smetalo“, rekla je Markovićeva.

„Jedina sam koja joj je pružila ruku kad joj je bilo najteže. Mrtva pijana je došla na snimanje Grandove emisije, a samo sam joj ja prišla. Ponudila sam joj da peva u mojoj Lepezi. Ja sam je vratila iz mrtvih! Od tih para, koje je zaradila u Lepezi, školovala je ćerku u Grčkoj. A eto, pljunula me je“, besna je Zorica Marković.

„Zahvaljujući meni ponovo je oživela na estradi, vratila se među žive. Ali to ona brzo zaboravlja. Postala je toliko zanimljiva pa su je zvali u „Surajverr“. Tamo je zaradila puno novca i čim se vratila otišla je na potpunu operaciju lica. Neka je, i u tome sam je podržavala. Do zadnjeg momenta sam joj bila prijatelj, da bi mi ona na tako nizak način uzvraćala. Treba da je bude sramota da bilo šta, jednu jedinu ružnu reč o meni izgovori“, završila je ispovest Zorica.

Autor: Balkan lifestyle/Press Online

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

FARMA KAO AZIL – Od dugova pobegli u Lisović!

SMS DANA: Ono kad skapiraš da ti je riba lažov!