in

Ovo su poznati koji će se takmičiti u šou programu „Tvoje lice zvuči poznato“

Muzički šou „Tvoje lice zvuči poznato“ uskoro počinje da se emituje na Prvoj televiziji, a poznata su i imena desetoro takmičara koji će pevati, plesati i imitirati domaće i strane zvezde.

Članovi žirija Katarina Radivojević, Marija Mihajlović, Dragana Mirković i Ivan Ivanović uveliko su spremni za ocenu prvih nastupa deset poznatih učesnika šoua „Tvoje lice zvuči poznato“

Takmičari će biti: Ana Kokić, Goca Tržan, Snežana Babić Sneki, Tamara Dragičević, Sara Jovanović, Boris Milivojević, Nenad Knežević Knez, Skaj Vikler, Željko Šašić i Aleksa Jelić.

ana kokic

 

sara jovanovic

 

 

Zbog učestalih problema sa alergijskim reakcijama, glumica Milena Vasić morala je da odustane od takmičenja.

– Mnogo mi je žao, naročito što se sve desilo pred sam početak snimanja. Uživala sam u pripremama, odlično sam se snašla u ulozi Tine Tarner, a spremila sam još jedno veliko iznenađenje za publiku. Nažalost, alergijske reakcije su se pogoršale. Producenti i ja smo na kraju doneli odluku da ne učestvujem, a ove nedelje idem na rehabilitaciju – rekla je Milena Vasić.

Poznate ličnosti imitiraće popularne domaće i svetske muzičke zvezde, dok njihov nastup ocenjuje publika, drugi takmičari i četvoročlani žiri.

Autor: Balkan lifestyle/24sata

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

FARMA KAO AZIL – Od dugova pobegli u Lisović!

SMS DANA: Ono kad skapiraš da ti je riba lažov!