in

ROĐENDANSKA ČESTITKA: Manekenki Mini Milenković uručen poziv za sud!

Manekenki Mini Milenković uručen poziv za sud!Primila ga je uz osmeh.

Mina se nije pojavila na saslušanju kod dežurnog istražnog sudije Prvog osnovnog suda u Beogradu zbog lažnog svedočenja jer pozive nije ni dobijala.

Manekenki Mini Milenković, koja je pre dva i po meseca izmislila otmicu i silovanje, uručen je poziv za sud, koji je ona sa osmehom prihvatila.

Mina se pre četiri dana nije pojavila na saslušanju kod dežurnog istražnog sudije Prvog osnovnog suda u Beogradu jer pozive nije ni dobijala, pa joj je ekipa emisije „Bulevar“ uručila poziv, koji je one uz osmeh primila.

Manekenka je proslavila i rođendan, a sudski pozvi, dobila je i rođendansku čestitku sa ružom.

Njen dečko, fudbaler Milan Lola Smiljanić nije bio uz nju, jer trenutno boravi u Ankari, iz koje se Mina nedavno vratila.

Manekenka Mina Milenković, koja se sumnjiči da je lažno prijavila otmicu i silovanje, nije se pojavila pred istražnim sudijom Prvog osnovnog suda u Beogradu jer sud nije uspeo da Mini uruči poziv jer nikoga nije bilo na kućnoj adresi na kojoj je prijavljena.

Podsetimo, manekenka je nestala u noći između 21. i 22. juna posle svađe s bivšim dečkom. Nađena je posle skoro dva dana bez svesti u žbunju na Vidikovcu. Policiji je ispričala da su je u stanu u Zemunu tukla, drogirala i silovala dvojica mladića. Međutim, kasnije je priznala da je svojevoljno spavala u stanu taksiste na Vidikovcu.

mina-milenkovic-.sa deckom

 

Mina Milenković sa dečkom,fudbalerom Milanom-Lolom Smiljanićem.

Autor: Balkan lifestyle/Puls

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

FARMA KAO AZIL – Od dugova pobegli u Lisović!

SMS DANA: Ono kad skapiraš da ti je riba lažov!