in

ŠIROKO – Bred Pit kupio Anđelini Žoli dijamantski prsten od 200.000 evra!

Poslovicu “Dijamanti su najbolji prijatelji ženskog roda”, glumac Bred Pit je shvatio bukvalno. Bred je svojoj supruzi Anđelini Žoli kupio dijamantni nakit u vrednosti od 200 hiljada evra. Bred je u prodavnici “Emperor Watch And Jewellery” počastio Anđelinu luksuznim poklonima kako bi joj pokazao koliko joj je zahvalan na svemu.

– Kupili su sat marke “Parmigiani”, švajcarske marke poznate po visokom kvalitetu, te ogrlicu od osamnaestokaratnog crvenog zlata sa dijamantnim priveskom. Anđa je dobila i posebnu srebrnu narukvicu koja donosi sreću i sigurnost – otkrili su iz prodavnice u Hong Kongu.

Brad i Anđelina su najbolje plaćeni holivudski par. Ove godine zaradili su već 50 miliona dolara, što je oko 40 miliona evra. Par često skupocjenim darovima pokazuje jedno drugom koliko se vole.

Brad je Anđelini već kupio jahtu za šest miliona evra, avion kojim će sama upravljati jer ima pilotsku dozvolu, sat ‘Minute Repeater’ izrađen po narudžbini za milion evra. Verenički prsten koji joj je dao vredan je dva miliona evra. Bred je sam dizajnirao sat sa zlatarom iz Beverli Hilsa, Robertom Prokopom.

Ona je njemu kupila zlatan u popularnoj zlatari “Tifani” vrijedan 25 hiljadae vra, helikopter za 800 hiljada evra, i platila mu časove letenja, te prsten vrijedan oko 400 hiljada evra koji je ukrasila imenima njihove dece i detaljima koji simbolizuju njihovu ljubav.
Autor: Balkan lifestyle/24sata.hr

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

FARMA KAO AZIL – Od dugova pobegli u Lisović!

SMS DANA: Ono kad skapiraš da ti je riba lažov!