in

SVETSKO, A NAŠE – Salma Hajek u Holivud ponela srpski sir!

Velika misterija u vezi sa boravkom holivudske zvezde Salme Hajek u Srbiji vladala je od trenutka njenog dolaska, pa se spekulisalo da vatrena Meksikanka nije posećivala domaće restorane, ali smo nakon njenog odlaska iz Beograda saznali da je glumica konzumirala sir iz okoline Požege koji joj je na snimanje donosio kolega Damijan Oklopdžić.

salma-hajek sir

 

Hajekova, koja je u Srbiji boravila mesec dana zbog snimanja filma „Everli“ sasvim slučajno je na setu probala sir koji je ekipi doneo Oklopdžić, srpski glumac, koji glumi u ovom ostvarenju, pa se Salma oduševila ukusom i od Damijana tražila da joj donese još ovog mlečnog proizvoda. Kako „Alo!“ saznaje, Hajekova je ovaj sir, napravljen od mleka alpskih koza, tražila u većim količinama kako bi ga ponela kući. Oklopdžić, koji je ujedno i suvlasnik srpske organske farme koja sir proizvodi, izašao joj je u susret. Ona se zbog toga i fotografisala sa njim i njegovim proizvodom, što nam je Damijan potvrdio.

– Tokom snimanja filma „Everli“ ja sam jednom prilikom na set, našem šminkeru doneo sir koji ja proizvodim na farmi koju sam nazvao po mojoj ćerki Evi. Međutim, izgleda da je moj sir probala i Salma, koja mi je kasnije prišla na hodniuku i rekla mi da joj se mnogo sviđa, ali da je jela samo malo, pa me zamolila da joj donesem više. Ja sam joj doneo dve tegle kako bi mogla da ih ponese, a onda sam donosio stalno na set sir za nju i celu ekipu. Taj sir spremamo po posebnom receptu i stavljamo ga u maslinovo ulje sa ruzmarinom i veoma ljutim paprikama. A ono što je zanimljivo je da Salmi te paprike iz tegle, koje su živi otrov koliko su ljute, uopšte nisu bile ljute. Mnogo je simpatična, ma Salma je super, pravi je šmeker i veoma je opuštena i nasmejana – rekao nam je Oklopdžić, koji je inače i muzičar, a javnosti je poznat kao „Mek Dejms“.
Autor: Balkan lifestyle/Alo.rs

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

FARMA KAO AZIL – Od dugova pobegli u Lisović!

SMS DANA: Ono kad skapiraš da ti je riba lažov!