in

Veličina penisa-večita dilema: Šta je mikropenis, a koja dužina spada u XXL?

Veće nije uvek bolje, nego je stvar u tome kako se vaše anatomije uklapaju: veličina, oblik i širina penisa variraju, kao i veličina i oblik grudi, pa se mikropenisom mogu smatrati svi penisi ispod sedam centimetara, a XXL grupi pripadaju oni sa preko 16 centimetara dužine.

Jeste li se ikada zapitali šta to seks s jednim muškarcem čini tako fantastičnim, dok s drugim, bez obzira na to što ste zaljubljeni, jednostavno nije tako dobro? Imamo odgovor…

Ništa vam ne daje toliko seksualnog samopouzdanja kao saznanje da, kada se vaša tela spoje, nastaje genijalan provod! Ono što posebno može da vas kopka je to što niste onako ludo zaljubljeni u njega kao što ste bili u bivšeg, s kojim je u krevetu bilo mnogo manje eksplozija i radosti. U čemu je stvar?

penis-size

Nedavno istraživanje otkriva da je ženama lakše da dostignu vrhunac ako je penis njihovog partnera veći. Ipak, stvari nisu tako jednostavne, jer je i ženska anatomija, kao i muška, raznovrsna u pogledu oblika i veličina. Veće nije uvek bolje, nego je stvar u tome kako se vaše anatomije uklapaju.

Veličina, oblik i širina penisa variraju, kao i veličina i oblik grudi. Studija sprovedena na univerzitetu Ulster otkriva da je prosečan penis (u erekciji) dugačak oko 14 centimetara i ima obim od 12 centimetara, a većini muškaraca opadne za tri centimetra i u obimu i dužini kada nije u erekciji. Dimenzije ispod sedam centimetara smatraju se mikropenisom, a sve iznad 16 centimetara spada u kategoriju XXL.

Hirurgija povećanja penisa je u porastu, ali iako studija ukazuje na to da je ženama lakše da dostignu vaginalni orgazam sa obdarenijim partnerom,  to ipak nije jedini razlog.

Autor: Balkan lifestyle/Index.hr

 

 

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

FARMA KAO AZIL – Od dugova pobegli u Lisović!

SMS DANA: Ono kad skapiraš da ti je riba lažov!