in

OPLJAČKALI JE – Cakana: Lopovi su mi odneli sve iz kuće!

Pevačica Dragica Radosavljević Cakana i njen suprug, advokat Nebojša Negić opljačkani su! Dok su u nedelju po podne šetali psa, rodezijskog ridžbeka, lopovi su upali u njihovu kuću u beogradskom naselju Sremčica i odneli najvrednije stvari!

– Odneli su skoro sve – nakit, novac, oružje, satove, garderobu, razne suvenire i nama neke drage i bitne stvari, koje smo godinama skupljali… Samo vrednost nakita i satova iznosi više od 20.000 evra. Ma, upropastili su mi život! – rekla nam je uznemireno Cakana:

– Lopovi su ušli u kuću sa zadnje strane dvorišta, kroz jedan mali prozor koji su razvalili. Taj deo očigledno nismo dovoljno pokrili kamerama. Prvo su naišli na Nebojšinu sobu, koju su opelješili, a zatim u moju i sve ostale prostorije.

I dok su pevačica i advokat opušteno ispijali kafu nedaleko od kuće u pauzi šetnje, ni slutili nisu da po njihovom domu tumaraju razbojnici, koji su u jastučnicama iznosili stvari. Kad su se njih dvoje vratili u kuću, naišli su na haos.

– Ne možete da zamislite kako sam se osećala! Šta bi bilo da smo naišli u trenutku dok se to dešavalo! Pored toga što smo sad bukvalno svaki ćošak pokrili kamerama, ovih dana nam stiže i oružje, tako da pucam na svaku nepoznatu osobu koja mi se približi kući! Ubijam ga ili ga u najmanju ruku ranjavam! Eto tako – besna je Cakana zbog svega:
– Sve će se kupiti, ali mi je zaista žao što imam utisak da ova država ne vodi računa o svojim građanima! Mojoj rođenoj sestri su pre godinu dana opljačkali stan! Više niste sigurni u sopstvenoj kući, a kamoli na ulici.
Policija i forenzičari su nekoliko sati radili uviđaj, a bračni par se nada da će razbojnike uskoro privesti.
Šta su sve ukrali
– nekoliko pari brilijantskih minđuša
– dve ogrlice optočene brilijantima
– nekoliko pari minđuša s biserima
– zlatne narukvice, minđuše i ogrlice…
– tri muška sata vredna po nekoliko hiljada evra
– jedan ženski sat „kartije“
– skupu bižuteriju
– pušku, pištolj, metke
– mnogo novca
– nož (poklon od ljudi iz SAJ, na čijim je proslavama Cakana pevala)
– garderobu
Autor: Balkan lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

15 stvari za kojima muškarci žude u seksu!

Jovana i Danijel Alibabić posle svadbe: Prve bračne noći nije bilo seksa, brojali smo pare!