in

JORGAN AKCIJA na farmi – Aki zaskočio Saru! (FOTO)

Najava za još jedan seks na imanju u Lisoviću?

Negde oko ponoći sinoć su farmeri odlučili da odrade jednu igricu. Tačnije, da svako pojedinačno ustane i da okarakteriše vrline kod svih ostalih farmera.

Stanovnici najpoznatijeg imanja su se čašćavali komplimentarima, čak su pronalazili razloge za pohvale i onih sa kojima nisu u dobrim odnosima.
Kraju ove igrice najviše su se obradovali Sara Trajanović i Andrija Aki Marković. Njih dvoje su odmah otišli do kreveta gde su se više sati ljubili i milovali. U jednom trenutku je čak Aki zaskočio Trajanovićevu i njih dvoje su nastavili sa perverzijama ispod ćebeta. U jednom trenutku je ušla Zorica Marković, a Aki ju je u šali zamolio da se okrene.
sara-i-aki-
– Neću da se okrenem jer je to bezveze jahanje, odgovorila je Markovićeva mladom kolegi, a u celu priču se umešao i Miki Đuričić.
– Boga mi to je već viđeno na „Farmi“ koliko mi se čini – Alibabići! Ako se ne verite razočaraćete me, rekao je Miki mladom paru, a Sara je na ovu konstataciju sa podsmehom govorila o veridbi bivših farmera.
– A njih dvoje što su se verili… neću dakomentarišem, izgovorila je Sara.
Na celu ovu peverznu situaciju i ponašanje Sare i Akija, pčelar iz Kupinova je prokomentarisao da je siguran da (Ivan) Marinković sigurno prolazi kroz pakao, a Zorica se složila sa Mikijevim mišljenjem.
Autor: Balkan lifestyle/Puls

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

SMS DANA: Ono kad skapiraš da ti je riba lažov!

PEVAČICA PROŠLA PORED BIVŠEG BEZ POZDRAVA – Rada Manojlović iskulirala Milana Stankovića!(foto)