in

Evo zašto Soraja mora u policiju?!

Fotomodel Soraja Vučelić ima velike probleme sa osobama koje prave lažne profile na društvenim mrežama i predstavljaju se kao ona, te će izgleda morati slučaj da prijavi policiji.

Naime, Soraji se smučilo da gleda svoje lažne profile kojih ima već 240 samo na društvenoj mreži „Fejsbuk“, te se povodom toga oglasila na istoj:

„E ovako, svi lepo znaju da ja ne ostavljam komentare ispod slika, statusa, a najmanje po tuđim profilima, ali što je mnogo mnogo je, napravili su mi 240 lažnih profila koristeći moje ime, prezime, slike… identitet! Pišu svašta svađaju se sa ljudima, komentarišu i kao da je i to malo, naprave i na Instagramu 9 lažnih naloga i lajkuju ljudima sa estrade slike i objave?!!! Pa dobro, gde je tu policija da rešava te slučajeve poremećenih osoba? To je klasična zloupotreba!!! Poslednji put pišem da je ovo moj jedan jedini profil i ne postoji drugi, a Instagram @sorajica, tako da ću te psihopate koji koriste moj identitet opet morati da prijavljujem policiji da ih gase!! Kakvi bolesnici!“, okačila je na svoj „Fejsbuk“ profil izrevoltirana Soraja.

soraja

 

Balkan Lifestyle/Puls

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

BEZ DLAKE NA JEZIKU – Slavne glumice otkrile kakav seks vole!

EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE: Sin Željka Mitrovića izašao na slobodu!