in

SMEH DO SUZA: GLUMCI OPET NA OKUPU,Andrija Milošević, Milan Vasić i Milan Kalinić -Pevaj, brate ide na Evroviziju!

Andrija Milošević, Milan Vasić i Milan Kalinić u svojoj predstavi predstavnici su Srbije na Evrosongu u Albaniji 2015.

Predstavnici popularne pozorišne predstave „Pevaj, brate“, koju su za četiri godine odigrali više od 200 puta, juče su u beogradskom restoranu „Kašmir“ najavili nastavak ove sjajne komedije.

Glumci Andrija Milošević, Milan Vasić i Milan Kalinić su zajedno sa scenaristom Stevanom Koprivicom i producentom Milutinom Batom Karadžićem otkrili detalje drugog dela ove urnebesne muzičko-političke komedije. Ideja predstave urađena je tako da glumci učestvuju na Evroviziji.

Čuveni trojac učestvovaće na ovom muzičkom takmičenju 2015. godine u Albaniji. Njih je na Evrosong poslala većina glasova iz Skupštine Srbije. Tamo će se sresti s čudnim stvarima koje će publiku navesti na smeh do suza.

– To je priča o tri mala čoveka koja ne mogu da se snađu među evropskim propozicijama i u disciplini koja vlada tamo. Prikazaćemo na komičan način koliko se naš čovek oseća izgubljeno kada mu govore šta treba da radi da bi ušao u EU. Napravićemo dobru političku farsu – rekao je Andrija Milošević. Premijera će biti 16. oktobra u dvorani Doma sindikata u 20 sati, a potom sledi i turneja po Srbiji i dijaspori.

Autor: Balkan lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

BEZ DLAKE NA JEZIKU – Slavne glumice otkrile kakav seks vole!

EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE: Sin Željka Mitrovića izašao na slobodu!