in

SVE ZBOG BOLJEG SEKSA – Evo u kojoj dobi žene najčešće varaju!

Kako pokazuje najnovije istraživanje, žene varaju u najboljim godinama, i to zato što žele sjajan seks…

Muškarci koji su u vezi sa ženama u dobi od 25. do 34. godine trebali bi biti na velikom oprezu. Naime, najnovije istraživanje u kojemu je sudjelovalo 10.245 Britanki, pokazuje da su žene u toj dobi najsklonije nevjeri. Ono što je posebno zabrinjavajuće da broj žena koje traže izvanbračnu zabavu – raste.

Većina žena kao glavni razlog nevjere navode neispunjavajući i nezadovoljavajući seksualni život. Istraživanje pokazuje da žene u dobi od 35. do 44. godine ne zaostaju puno za mlađim ispitanicama. Čak 30 posto njih voli malo šarati sa strane.

nevjera

 

Čini se da su se žene ugledale na muškarce jer ističu kako i dalje vole svoje partnere, ali im seks s drugima sliži kao razonoda i zabava. Inače, to su razlozi koje su muškarci navodili kao opravdanje za varanje.

‘Žene preuzimaju moć u poslovnom svijetu, ali očito i na seksualnom području. Nisu više spremne na kompromise u smislu loših seksualnih izvedbi pa zadovoljstvo traže na drugoj strani’, pojasnio je Noel Biderman, osnivač i direktor stranice AshleyMadison.com.

 Autor: Balkan lifestyle/Tportal.hr

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

BEZ DLAKE NA JEZIKU – Slavne glumice otkrile kakav seks vole!

EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE: Sin Željka Mitrovića izašao na slobodu!