in

ZA MAKSIMALNI SEKSUALNI UŽITAK – ŽENA NA VRHU!

Da li se super seks može začiniti kaubojskim čizmama i šeširom stvar je izbora, ali činjenica je da muškarac obožava da je njegova partnerka u krevetu energična i na njemu…

Ako sasvim direktno upitate nekog frajera da li mu prija kada je žena „odozgo“ u krevetu, najverovatnije sledi odgovor: „Uh, to razbija!“. Ali muška škrtost na rečima ne znači da im je svejedno u kojoj pozi se „valjate“ u krevetu. Obožavaju da, to je sigurno, sednete na njega i darujete mu uživanje od koga se mešaju slike realnosti. „Ako preuzmete inicijativu, muškarcu to govori da ga strasno želite“, kaže iskusna američka seks terapeutkinja Ava Kadel. „Ova poza im takođe omogućava sjajan pogled na vaše grudi i druge seksi predele.“ I, budimo iskreni, u ovoj pozi ne moraju mnogo da se pomeraju, već samo lenjo uživaju.

Ali, to je sasvim u redu. Jer, ova poza je najblagotvornija po ženski orgazam. Kao što objašnjava seks edukatorka Ejmi Levin, osnivačica sajta SexEdSolutions.com, kada ste vi gore sami diktirate tempo koji vam najviše prija i ugao stimulacije dve tačke blaženstva: G-tačke i klitorisa. Evo svih razloga zašto je ova poza tako raspamećujuća, uz savete kako da je učinite još boljom za oboje.

Vi držite konce u rukama

Za momke je pitanje ponosa hoće li uspeti da vas pošalju na sedmo nebo u krevetu. Zato se često pitaju da li rade stvari kako treba, da li uživate, da li vam prija i, pre svega, da li ćete doživeti orgazam? „A kada ga zajašete, uopšte ne mora da brine da li ćete svršiti, pošto vi imate kontrolu i usmeravate stvari po želji“, ističe Levinova. On može samo da se opusti i uživa.

Ova poza mu takođe pokazuje da ga jako želite, što mu neviđeno raspaljuje strast. „Obično muškarci drže konce u seksu, pa će mu promena tempa kada vi preuzmete vođstvo biti strašno uzbuđujuća“, objašnjava Debi Herbenik, autorka knjige Because It Feels Good. „Oseća se kao da ne možete da ga se zasitite“. Dodatno istaknite svoju dominaciju tako što ćete mu vezati oči pre nego što uđe u vas ili mu „prikucati“ ruke iznad glave dok ste na njemu.

Kako da i vi maksimalno uživate? Ne samo što ćete se u dominantnoj ulozi osećati fantastično moćno, već ćete biti u prilici i da eksperimentišete sa promenom tempa i ugla prodiranja, birajući ono što vam najviše prija. Menjajte ritam, od divljeg i strasnog do laganog i senzualnog, savetuje Kadelova. Ili promenite položaj tela, blago se nagnite unatrag ili u stranu, a potom se sagnite skroz ka njemu, tako da vam se grudi priljube uz njegove. Tako ćete stimulisati sve tačke užitka svoje V-zone.

Bonus nevaljalština: Sedite na njega poprečno i kada uđe u vas trljajte se guzom napred-nazad po njegovim stomačnim mišićima i butinama. Time mu masirate delove penisa koji obično ne dobijaju toliko pažnje i istovremeno stimulišete svoju G-tačku, upućuje Kadelova.

Pruža mu nenadmašan vizuelni užitak

Bilo da u uživa u pogledu na vaše grudi koje poskakuju ili u „obrnutom rodeu“ gleda u vašu guzu, kada ste odozgo, pružate mu prave poslastice za oči. „Muškarci su vizuelniji od žena“, ističe Levinova. „Seksi prizori su ključ muškog uzbuđenja.“ Plus, to je jedina poza u kojoj on može zaista da posmatra ceo tok akcije. Zato pokretima dodatno istaknite svoje ženske atribute i potpuno ćete ga izludeti. Izvijte se unazad, tako da isprsite grudi ka njemu, a u pozi „obrnuti rodeo“ blago se sagnite unapred i uhvatite ga za stopala, pružajući mu nenadmašan pogled na svoju guzu.

Kako da i vi maksimalno uživate? Što se osećate samouverenije, to je seks bolji, tvrdi Kadelova. A pošto mu oči kolutaju od uzbuđenja dok gleda vaše golo telo, teško da će vam faliti samopouzdanja. Rezultat: svaki poljubac, dodir i stisak doživećete još intenzivnije i erotičnije. Ali nemojte samo da sedite kao seksi lutkica. Maksimalno raspalite vatru strasti tako što ćete mu usred akcije izvesti mini šou. Nekoliko ideja: isprva ostanite u brusu koji se otkopčava napred i kada stvari krenu da se zahuktavaju – otkopčajte ga; zavodljivo liznite prst, a potom ga polako spustite niz telo sve do međunožja; pustite da vam kosa padne unapred i stisnite grudi ili kružite prstom oko bradavica. Odlepiće od uzbuđenja dok gleda kako se dodirujete.

Bonus nevaljalština: Prepustite se egzibicionističkim užicima. Naslonite ogledalo na zid blizu kreveta i gledajte se dok vodite ljubav, savetuje Levinova. Ne samo što ćete gledati svoja tela iz seksi novog ugla, već ćete osetiti „prljavi“ užitak… Kao da gledate pornić sa vama dvoma.

Sve lepote su mu nadohvat ruke

U misionarskoj pozi i „otpozadi“ neki vaši seksi atributi su mu teško dostupni, ali u ovoj pozi na raspolaganju su mu sve vaše vruće tačke. Pošto ni vi ni on u ovoj pozi ne morate da se oslanjate na ruke, možete njima da šarate gde god poželite. „Dodiri dok vodite ljubav intenziviraju užitak, dajući mu novu, raskošniju dimenziju“, savetuje Kadelova. Možete da mu nežno grickate bradavice, ljubite ga ili lickate po vratu, nežno mu prelazite noktima po grudima i stomaku, stežete unutrašnju stranu butina.

Kako da i vi maksimalno uživate? Ovo je savršena poza da mu pokažete gde i kako volite da vas dodiruje… A vaše suptilne instrukcije će ga još više izludeti, pošto uživa što vi dominirate. Na primer, mazite se po grudima, a onda stavite njegove šake da preuzmu „posao“. Ili ga uzmite za ruku i povedite „tamo dole“, pokazujući mu koji ritam i jačinu pritiska želite, a potom ga pustite da sam nastavi. Još jedna ideja: imitirajte pokrete jedno drugog, kao u ogledalu. Recimo, prođite mu prstima kroz kosu dok on prolazi kroz vašu.

Bonus nevaljalština: Za vrhunski užitak, probajte sledeće: u klasičnoj rodeo pozi izvijte se unazad i mazite ga po testisima i perineumu. On vama neka nežno trlja klitoris. Tako ćete oboje istovremeno doživeti dvostruku stimulaciju: i spolja i iznutra!

 ZENA NA VRHU

Produžava vaše uživanje

Kada muškarac vodi priču, obično ćete do kraja seksualnog odnosa doći divlje i brzo, jer on tako najlakše dolazi do vrhunca. Ali, isplati se malo sačekati za još moćniju završnicu, odlaganje orgazma će ga učiniti intenzivnijim i veće su šanse da svršite istovremeno. Kada ste odozgo, vi dirigujete ritam i dubinu prodiranja, pa naizmeničnim usporavanjem i ubrzavanjem možete da produžite vođenje ljubavi. „Žene većinom vole kružne pokrete, dok muškarce prvenstveno stimuliše prodiranje napred-nazad“, objašnjava psiholog Majkl Bader, pisac knjige Male Sexuality. Držeći se onoga što vama najviše prija, više ćete uživati, a on će se, zbog duže erekcije, osećati kao pravi pastuv (pa ste oboje na dobitku).

Kako da i vi maksimalno uživate? Začinite stvar kraćim pauzama. Usred akcije ga potpuno izvucite i trljajte mu penis stiskajući ga između butina i vaginalnih usni. Tako će vam stimulisati osetljive zone koje tokom klasičnog seksa ne dobijaju dovoljno pažnje. Ako osetite da je blizu vrhunca, a vi još niste spremni, posle svakog petog ili desetog prodiranja napravite mini pauzu i strasno ga poljubite ili tražite da vas malo oralno obradi. Osim što će doprineti eksplozivnijem uzbuđenju, pauziranje će pomoći da odloži orgazam, kaže Levinova.

Bonus nevaljalština: Kada budete na samoj ivici orgazma, čvrsto stežite vaginalne mišiće (kao da pokušavate da zaustavite mokrenje). To će malo odložiti stvar i oboma pružiti još moćniju završnicu.

Gravitacija radi za vas

Pritisak vašeg tela odozgo pomaže da glatko klizne malo dublje nego obično. Ne samo da vam to oboma strašno prija, već hrani i njegov muški ego. Muškarci vole da uđu duboko, zato što se tako osećaju obdarenije, moćnije, muževnije. Još više ćete ga izludeti ako mu to ne dopustite odmah, već ga malo mučite iščekivanjem. Prvo primite samo glavić, a šakom obuhvatite penis kako biste sprečili da uđe dublje. Klizite po glaviću gore-dole sve dok više ne možete da izdržite. A onda konačno sklonite šaku i stavite ga u sebe.

Kako da i vi maksimalno uživate? Dve su prednosti duboke penetracije: prvo, sa svakim prodiranjem trljate se o njegove testise, istovremeno dodatnostimulišući i njegove i svoje erogene zone krcate osetljivim nervnim završecima. Mešajte kukovima ukrug da biste ga osetili iz svih uglova. Drugo, tako snažno priljubljenima dodiruju vam se pubične kosti, što znači više trenja za klitoris… I moćniji orgazam! Intenzivirajte osećaj tako što ćete se umesto gore-dole pokretati napred-nazad.

 

Bonus nevaljalština: Neka sedne na kauč, kako bi bio blago povijen (tako mu je penis usmeren pod savršenim uglom za stimulaciju G-tačke, ističe Herbenikova). Čučnite iznad njega i polagano ga primite u sebe, šireći kolena u stranu, a onda klizite gore-dole. Ovako možete mnogo više da raširite noge nego ako klečite, što znači da će ući još dublje. (Savet: rukama se oslonite na naslon kauča ili njegova ramena, da ne biste dobili žešću upalu mišića butina.)

Rešenja za sve vaše „rodeo“ brige

Ništa ne ubija raspoloženje kao stres. Sledite ove savete i bezbrižno se prepustite uživanju u jahanju

„Vidi mi se zimsko salce!“ Vi možda mislite da ste nabacili malo više tapacirunga, ali vaš dragi to garantovano ne primećuje. Ako vas to baš sprečava da se opustite, vodite ljubav pod svetlošću sveća koja deluje vrlo uzbudljivo, a skriva šta treba, ili ostanite u njegovoj košulji koju ćete samo donekle raskopčati. Pogled pravo u oči i prepuštanje svakom dodiru pomoći će vam da ostanete skoncentrisani na uživanje.

„Šta ako mu slomim penis?“ Previše razuzdano skakutanje pri kome možete da promašite metu ili izvijanje previše unazad može da ga povredi. Ako oboje žudite za strasnim i brzim seksom, pobrinite se da mu penis ni u jednom trenutku ne isklizne sasvim napolje. I tokom divljeg seksa se naginjite samo unapred, nikako unazad.

„Ne uspevam da održim pravi ritam.“ Usporite i strasno ga poljubite. Može biti od pomoći i da vas uhvati za kukove i vodi ih kako želi. Ili pustite neku senzualnu pesmu, koja će vam pomoći da uhvatite pravi ritam.

„Neće moći da svrši!“ Ponekad je muškarcu da bi dostigao vrhunac potrebno klasično prodiranje napred-nazad, kao u misionarskoj ili pozi otpozadi. Pre seksa ga zagrejte oralnom obradom, pa će u startu biti bliži orgazmu. Ili naizmenično budite odozgo vi pa on. Počnite sa pozom kada ste vi gore, a kada se oboje približite orgazmu, zamenite mesta.

Autor: Balkan lifestyle/Cosmopolitan.rs

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

BEZ DLAKE NA JEZIKU – Slavne glumice otkrile kakav seks vole!

EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE: Sin Željka Mitrovića izašao na slobodu!