in

Neda Ukraden me uvek pobedi u tenisu!

Jedan od najuspešnijih tekstopisaca na našoj estradi, svakako je Jovan Peurača.Ovaj talentovani momak tvrdi kako se slabo druži sa ljudima sa estrade, iako sa najvećim zvezdama saradjuje.

Međutim, ono što je nama bilo zanimljivo je činjenica da smo nekoliko puta srewli Jovana sa Nedom Ukraden i to ni manje, ni više, nego na teniskom terenu.

„Jao, gde me nađe.Najradije ne bih pričao o tome, jer ustvari nemam šta da kažem, obzirom da me Neda uvek pobedi.Oboje živimo na Banovom Brdu i vrlo često, kada nam to obaveze dozvole, odemo na tenis.Ne znam da li se desilo, za ove dve godine koliko igramo, da sam ja pobedio dva ili tri puta“-kaže kroz smeh Jovan.

Jovan Peuraca 1

Obzirom da to, nismo mogli ne pitati Jovana, da li Nedi zbog toga naplaćuje skuplje pesme, nego drugim pevačima.

„Zanimljivo pitanje, možda bih mogao razmisliti o tome!Šalu na stranu.Nenaplaćujem joj više nego drugima.Tenis je samo igra, ali kad je posao u pitanju, tu se ne igram i trudim se da uvek budem profesionalan“!

Ono što je malo poznato je da Jovan radi kao producent na „S Radiju“, pa nam je bilo zanimljivo da saznamo koja pesma je po njemu bila najbolja ovo godine na „Radijskom festivalu“ i evo šta je Jovan rekao o tome:

Balkan Lifestyle

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

PEVAČICA PROŠLA PORED BIVŠEG BEZ POZDRAVA – Rada Manojlović iskulirala Milana Stankovića!(foto)

ZA ODLIČNO JUTRO – Pet razloga zašto bi vaš dan trebao da počne orgazmom!