in

VENDI ODGOVARA : Jezda je čekao da mu dam, Šešelj je hteo da ga ubije zbog mene!

Vesna Vukelić Vendi kaže da je Jezdimir Vasiljević bio ludo zaljubljen u nju, ali navodi da nikada nisu bili u vezi, iako ju je sponzorisao.

Gazda Jezda je ušao na “Farmu” i odmah digao prašinu, budući da je izneo intrigantne detalje iz svog ljubavnog života. Naveo je da je bio u vezi sa Vendi i Anči Dabetić, a Vukelićeva je odmah demantovala njegove reči, rekavši da je on bio ludo zaljubljen u nju, ali da ga nije fermala, jer je u to vreme bila sa Vojislavom Šešeljem.

– Mene je on nekada jurio i voleo, ali je to bila njegova platonska ljubav, jer nisam mogla da mu uzvratim. Tada sam bila u vezi sa Šešeljem i on bi ga zgazio da me je pipnuo, mislim u seksualnom smislu, kako je Jezda maštao. Da mi je na taj način prišao, Šešelj bi izvadio samurajski mač, a Jezda bi se šlogirao kad bi mu video. . . mač – kaže Vendi za “Alo”, i dodaje da se Jezda nudio da joj bude sponzor.

vendi

– Prvi put me je video u emisiji kod Minimaksa. Kasnije je dolazio gde god je čuo da se ja pojavljujem. Jednom režiseru je dao 100.000 maraka jer je želeo da uloži u moju karijeru. Kad je i posle toga video da neću da mu dam, režiser ga je uputio na Anči Dabetić.

Vesna kaže da se Jezdimir Vasiljević i dalje loži na nju, te da ju je i iz zatvora jednom zvao, ali da je Šešelj bio spreman da ga ubije ako je pipne.

Autor: Balkan lifestyle/Alo.rs

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

PEVAČICA PROŠLA PORED BIVŠEG BEZ POZDRAVA – Rada Manojlović iskulirala Milana Stankovića!(foto)

ZA ODLIČNO JUTRO – Pet razloga zašto bi vaš dan trebao da počne orgazmom!