in

Šest situacija u kojima treba odbiti seks!

Kad ste sigurni da sa nekim želite seks, prepustite se, poštujte sebe i partnera. Neka to bude siguran seks, koristite zaštitu i uživajte. To je scenario za poželeti, ali postoje i situacije u kojima seks treba odbiti.

Dok većina muškaraca i žena razmišlja o situacijama kad će biti seksa, manje je onih koji razmišljaju o situacijama kad ne bi trebalo da dođe do seksa.

Na stranici goodmenproject.com navedeno je šest tipičnih situacija kada bi trebalo odbiti seks.

Pre nego što odgovorite na šest pitanja, postoji još jedna stvar o kojoj treba da razmislite, da li  je u pitanju seksualno iskustvo s osobom s kojom je veza na vidiku ili je reč o seksu na jednu noć?

1. Pod uticajem ste alkohola, droga, lekova…

Ako je odgovor potvrdan, onda ovo definitivno nije i ne bi trebalo da bude vaše veče. Ako morate da budete pijani ili pod uticajem droga, to nikako nije dobra ideja. A ako već niste u stanju da upravljate automobilom, onda držite ruke podalje od svega oko sebe.

2. Vaš partner je pijan ili pod uticajem nečeg drugog?

Ako nije dobra ideja za vas, kad baš niste u najboljem elementu, onda nije dobra ideja ni za drugu osobu. Imati seks s nekim ko nije u stanju da da jasan pristanak, postoji zakonska definicija silovanja.

3. Želite da impresionirate prijatelje?

Ako seks ima veze s nekim ko se uopše ne nalazi u sobi, onda uopše ne bi trebalo da dođe do njega. Ne radi se o moralu. Ako želite da imate seks s osobom A samo zato da biste impresionirali osobu B, onda sa osobom B treba da imate seks, a ne s osobom A. Dovoljno jasno?
seks

4. Vaš najbolji razlog je: ‘A zašto ne?’

Ako je to jedini argument koji imate kad je u pitanju odluka imati seks ili ne, onda niste spremni za taj seks. Zašto ne biste otišli kući i samozadovoljavali se? Da se razumemo, u redu je hteti da se samo poseksate, ali u tom slučaju treba da budete iskreni prema sebi i prema drugoj osobi. Isto tako, imajte na umu i da postoji velika razlika između: ‘Želim se seksati’ i ‘Zašto ne?’

5. Niste sigurni da li želite uopšte seks?

Ako imate i najmanju sumnju u to, onda je najbolje pričekati s tim. I ne govorimo pritom o nervozi koja se javlja prilikom seksa s novom osobom, nesigurnosti zbog toga što će vas videti bez odeće ili slično. Ako je u pitanju neko s kim biste mogli da budete u vezi, onda ćete imati još prilika za seks. Ako partneru nije OK ideja da pričekate, onda vas ne poštuje i nema smisla nastaviti takvu vezu.

6. Kako je bilo kad ste poslednji put bili nasamo s tom osobom?

Ako ste se ljubili i bilo je lepo, možda ste spremni na sledeći korak, odnosno na seks. Ako niste pod uticajem opijata, ako vaši prijatelji nemaju veze s tim, imate bolji razlog od ‘zašto ne’ i nemate nikakvih sumnji, onda ste verovatno spremni za seks.
Autor: Balkan lifestyle/hot.net.hr

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

ZA ODLIČNO JUTRO – Pet razloga zašto bi vaš dan trebao da počne orgazmom!

POSLE PLJAČKE PORUČUJE – CAKANA NEUSTRAŠIVA // Nisam ja ni Ceca ni Jeca, pa da mi treba obezbeđenje!