in

ZA NEVERICU – NIKOLAS KEJDŽ ZBUNJEN: Šta ću ja na korici srpskog udžbenika iz biologije?!

ZADOVOLJAN SLIKOM…

Ne znam zašto sam na naslovnoj strani udžbenika iz biologije. Ne znam koja je pozadina te priče, ali je slika lepa, rekao je glumac.

Holivudski glumac Nikolas Kejdž nedavno je saznao da se njegova slika nalazi na koricama srpskog udžbenika biologije za osmi razred osnovne škole.

„Ne znam zašto sam na naslovnoj strani udžbenika iz biologije. Ne znam koja je pozadina te priče, ali je slika lepa. Holi i ja izgledamo dobro na toj fotografiji, a tu je i beba. Slatko je„, kazao je Kejdž srpskoj novinarki Nataliji Miletić koja je napravila intervju sa njim na 63. filmskom bijenalu, a o tome je sve napisala na svom blogu.

Slika je inače scena iz filma „Podizanje Arizone“ braće Koen u kome Kejdž  i Holi Hanter kradu bebu.

Podsetimo, reč je o udžebeniku iz 1988. godine, autora Smiljke Stevanović-Pišteljić, Katice Paunović i Dragoljuba Pišteljića, a trebalo je da predstavlja srećnu porodicu. Autori udžbenika očigledno film nisu ni pogledali jer definitivno da par iz filma ne predstavlja srećnu, već problematičnu porodicu jer Kejdž u filmu glumi bivšeg kriminalca Haja Hantera, koji se ženi bivšom policajkom Ed. Oni u filmu kidnapuju jednu od beba. Fotografija je u kasnijim izdanjima knjige iz biologije uklonjena.

nikolas kejdz.1

 

Autor: Balkan lifestyle/24sata.rs

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

ZA ODLIČNO JUTRO – Pet razloga zašto bi vaš dan trebao da počne orgazmom!

POSLE PLJAČKE PORUČUJE – CAKANA NEUSTRAŠIVA // Nisam ja ni Ceca ni Jeca, pa da mi treba obezbeđenje!