in

FARMA : VALJANJE U BLATU – Gazda Jezda tuži Zoricu Marković!

Vanredno izbacivanje, koje se u ponedeljak uveče dogodilo u rijalitiju “Farma” i prilikom kog je zbog najmanje glasova publike ispao Jezdimir Vasiljević, poznatiji kao gazda Jezda, u senku je bacilo njegove vapaje da iz ovog programa izađe.

Kako su se njegove želje da što pre napusti rijaliti poklopile sa vanrednim izbacivanjem, pokušali smo da stupimo u kontakt sa gazda Jezdom, koji nije želeo da priča za novine, ali nam je njegov prijatelj (ime poznato redakciji) otkrio da će Vasiljević sada tužiti mnoge, a najpre pevačicu Zoricu Marković.

– Jezdimira Vasiljevića već godinama mnogi blate i nazivaju ga “prevarantom” i drugim groznim nazivima, a ja ne znam nijednu osobu kojoj on duguje pare. Zato će mnogi biti tuženi, a krajem nedelje Jezda će sazvati konferenciju za novinare i obelodaniti imena onih koji godinama pričaju laži o njemu. Ja sam se čuo sa njim čim je izašao i rekao mi je: “Ovih dana ću podneti tužbu protiv Zorice Marković” – priča izvor blizak Vasiljeviću koji otvoreno brani prijatelja i dodaje da je Jezda imao više razloga zbog kojih je želeo da prekine svoje učešće u rijalitiju.
zorica markovic
– On je sve ovo video kao priliku da objasni javnosti da nije istina ono što se već godinama priča i piše o njemu. Hteo je da pojasni da je humanitarac i da je devedesetih godina bio na čelu kolone kada se banjalučkim bebama prevozio kiseonik za vreme rata. To se ne zna, a sve ostalo se zna. Međutim, on u ovom rijalitiju nije imao priliku da kaže i pokaže šta je želeo – dodao je izvor za “Alo!” i otkrio još jedan razlog gazda Jezdine potrebe da ode iz rijalitija iz kog je ispao u ponedeljak.
jezda-i-zorica-01
– Moram da navedem da on nije spavao tamo na farmi uopšte. Nije znao da će biti smešten u spavaonicu sa još 20 ljudi, koji u toku noći pričaju, i on nije mogao da spava. Uslovi za njega bili su veoma loši, bio je hronično neispavan i to je bio još jedan razlog da poželi da ode kući – zaključio je izvor blizak Jezdimiru Vasiljeviću.
Autor: Balkan lifestyle/Alo.rs

 

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

POSLE PLJAČKE PORUČUJE – CAKANA NEUSTRAŠIVA // Nisam ja ni Ceca ni Jeca, pa da mi treba obezbeđenje!

Kao u horor filmu – Pronašao 47 zmija u dvorištu!