in

KOPIRALA STAJLING SRPSKE ZVEZDE – Severina vrati „krpe“ Nataši Bekvalac!

Ako je iz serije „Sulejman Veličanstveni“ Severina Vučković pokupila ideju za pesmu „Hurem“, onda je za spot za ovu numeru ideje za stajling, po svemu sudeći, preuzela od svoje sprske koleginice Nataše Bekvalac.

U ekranizaciji numere „Hurem“, Severina se pojavlje u zlatnom ogrtaču sa resama, koji je isti kao onaj koji je na dočeku Srpske nove 2012. godine nosila Nataša Bekvalac u jednom beogradskom klubu.

natasa bekvalac

Iako u pojedinim delovima spota Severina preko zlatnog ogratača sa resama ima i lance, u drugim se jasno može videti da je ovaj komad garderobe istovetan kao onaj u kojem se Bekvalčeva pojavila na svom nastupu pre gotovo dve godine. Za razliku od Nate, koja je ispod ovog ogrtača imala majicu i preko njega pojas, sudeći po fotografijama, Seve nije imala ništa.

Dok je Splićanka javno priznala da je pesma „Hurem“ nastala kao posledica upečatljivog lika glavne junakinje serije „Sulejman Veličanstveni“, odakle joj inspiracija za stajling nije otkrila u izjavama koje je davala za vreme snimanja. S druge strane, ona je u emisiji „Exkluziv“ otkrila da je mnogo vremena provela viseći na sajli.

– Visila sam na sajli jedno sat i po i posle toga sam morala da se odmorim jedno dva sata jer mi se poremetio centar za ravnotežu – ispričala je Vučkovićeva, koja se ovih dana sa nekadašnjim partnerom Milanom Popovićem na sudu bori za starateljstvo nad sinom.
severina.1
U želji da čujemo njihove komentare, pokušali smo da stupimo u kontakt sa pevačicama, ali nam to nije pošlo za rukom do zaključenja ovog broja.
Autor: Balkan lifestyle/Alo.rs

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

POSLE PLJAČKE PORUČUJE – CAKANA NEUSTRAŠIVA // Nisam ja ni Ceca ni Jeca, pa da mi treba obezbeđenje!

Kao u horor filmu – Pronašao 47 zmija u dvorištu!