in

NISU SE POMIRILE – NEMA NOVCA DA PLATI ADVOKATA: Goga Sekulić odustala od suđenja sa svekrvom?

Pevačica više ne može da podnese sudske i troškove advokatske kancelarije advokata Branimira Gugla, pa je rešila da od svega digne ruke.

Pevačica Goga Sekulić odustaje od sudskog spora sa svekrvom, a razlog odustajanja nisu oproštaj ili pomirenje sa majkom pokojnog supruga, već – finansije.

Goga više ne može da podnese sudske i troškove advokatske kancelarije advokata Branimira Gugla, pa je rešila da od svega digne ruke. Kako se svako ročište, odlazak u Sud i troškovi advokata svakoga dana gomilaju, a pevačica od smrti svoga supruga nigde nije nastupala, morala je da odustane od svega“, rekao je izvor blizak advokatskoj kancelariji koja zastupa pevačicu.

Ipak, Goga nije želela da o ovoj temi govori za novine, ali je istakla da je sve i dalje na sudu.
„Ja već duže vreme ne dajem izjave za medije, pa neću to učiniti ni ovoga puta. Sve je i dalje na sudu, a advokat radi svoj posao“, rekla nam je kratko pevačica.

Podsećanja radi, Sekulićeva je nakon smrti svoga supruga Igora Ramovića podnela niz tužbi protiv Igorove majke Zorice Terzin. Prva tužba se odnosi na promenu brave u stanu u kojem je pevačica živela sa pokojnim suprugom, zatim na krađu venčanih burmi i svadbenih poklona, te potraživanje novčanih sredstava koje je pevačica pozajmila za lečenje supruga, a u iznosu 25 000 evra. Tu je takođe i ostavinska rasprava, jer je Goga Igorova udovica.

Autor: Balkan lifestyle/Blic

 

 

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

POSLE PLJAČKE PORUČUJE – CAKANA NEUSTRAŠIVA // Nisam ja ni Ceca ni Jeca, pa da mi treba obezbeđenje!

Kao u horor filmu – Pronašao 47 zmija u dvorištu!