in

Saša Popović: Tanja Savić i Slavica Ćukteraš pevale su po pola sata; danas se kaju, al’ je kasno,samo hit ih može izvući!

Saša Popović je najavio vrhunske projekte, ali je i dao mišljenje o mnogim pevačima s kojima je sarađivao. Direktor „Grand produkcije“ otvorio je dušu i iskreno govorio ponajviše o Tanji Savić i Slavici Ćukteraš.

On tvrdi da su one izuzetne pevačice, ali da su ih greške od pre 10 godina skupo koštale i da ih sada može izvući samo dobar hit.

– Nije to odjednom, već se godinama taložilo. One su bile neprikosnovene kao ženske zvezde „Granda“. Kad su počele, bile su u fazonu: „Ja sam zvezda, otpevaću pola sata, šta me briga, i to je to“. U početku su njihovi nastupi trajali po pola sata, pa sednu da se odmore, pa im nije dobro i tako dalje. Kako jedna, tako i druga. Kako su godine prolazile, videle su kako treba da se bore. Tanjini nastupi prvih godina ne mogu da se mere s njenim nastupima danas. Ona sad, kad stane na scenu, peva tri sata bez prestanka. A tad je izlazila na scenu i posle pola sata kaže: „Jao, loše mi je. Ne mogu“. To ostavlja posledice. Sada, posle 10 godina, ukapirale su kako treba da se ponaša, ali malo kasno. Sad mogu samo da ih izvade veliki hitovi – rekao je Saša i dodao da bi ih duet spasao i uzdigao:

– Duetska pesma bi bila pun pogodak za njih, ali je veliki problem što ne mogu da nađu odgovarajuću pesmu.

tanja slavica

Popović kaže da ne pamti kad je čuo dobar hit za sva vremena. Iako su mnoge pesme veoma slušane, to za njega nije ono pravo.

– Za 16 godina „Granda“ na prste mogu da nabrojim hitove. To su Bekutini „Svilen konac“ i „Brojanica“, Rokvićeva „Skitnica“, Tanjin „Zlatnik“, Merimina „Ivanova korita“. I na Harisovom, Šabanovom i Cecinom albumu je bilo hitova. A sad mi dođu i donesu pesme, pa pitaju: „Direktore, je l’ ovo hit?“ Ma, otkud ja znam. (smeh) Mi imamo 47 pevača pod ugovorom. I dan-danas radimo Banetu, Stevi, Tanji i ostalima nastupe. Takođe ima pevača koji jednostavno nemaju nastupe, ali ne bih da otkrivam njihova imena. Najviše nastupa imaju Darko, Rada, Gile, Milica Pavlović, pa onda Petar, Dinča, Andreana i Sloba – kazao je Popović.

Autor: Balkan lifestyle/Pressonline, Kurir

 

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

POSLE PLJAČKE PORUČUJE – CAKANA NEUSTRAŠIVA // Nisam ja ni Ceca ni Jeca, pa da mi treba obezbeđenje!

Kao u horor filmu – Pronašao 47 zmija u dvorištu!