in

Farma – Romana otkrila razlog raskida sa poznatim grčkim advokatom : Fotos je tražio da raskinemo zbog Interpola!

Pop pevačica je otkrila da njena veza sa grčkim advokatom Fotosom Pitađisom nije bila bajna.

Pop pevačica Romana Panić je otkrila da njena veza sa grčkim advokatom Fotosom Pitađisom nije bila bajna i da je ona zahtevao od nje da priča svima da nije više u vezi sa njim i to sve zbog Interpola.

Romana je ispičala Miss Svetlani njene dramatične trenutke tokom veze sa kiparskim advokatom.

– Samo što sam stigla iz Atine i zazvoni mi telefon, on me zove i kaže da svima ispričam da mi više nismo zajedno – jadala se Romana. – Ja ga pitam o čemu se radi, a on mi kaže kako je među nama sve u redu, ali niko ne sme da zna da smo zajedno, navodno, zbog računa, Interpola.

romana_620x0

 

Pevačica je čak istakla da je Fotos često manipulisaao njom, ali da se nije ustručavao da joj zabrani da dolazi u Grčku.

– Svega je tu bilo! Kad sam otišla na Kipar, samo što sam sletela, on me zove i kaže da ni slučajno ne smem da budem tu i da moram hitno da se vratim nazad. Posle se u celu priču umešala neka druga devojka, ali me je on ubeđivao da je to zbog nekih papira i para. Rekla sam mu da se skloni iz mog života iako me je molio da se pmirimo, čak me je i zaprosio. Raskinuli smo, a on se brzo posle toga oženio – ispričala je Romana.

Autor: Balkan lifestyle/Večernje Novosti Online

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

HOT,HOT,HOT – (18+) Zver u krevetu!!!

Horoskop za Petak 11. Oktobar!