in

ŠIROKO – Ognjen Amidžić će potrošiti 5.000 evra za porođaj svoje žene!

Danijela Amidžić porodiće se u privatnom porodilištu, a za ovaj poseban tretman je, naravno, posebna i cena. Naime, Ognjen Amidžić i njegova supruga Danijela dolazak njihovog sina na svet platiće 500.000 dinara, odnosno toliko košta carski rez u renomiranom privatnom porodilištu u strogom centru Beograda.

Da je odabrala da se porodi prirodnim putem, Danijela i Ognjen prošli bi jeftinije jer je u tom slučaju cena 300.000 dinara.
“Danijela u toj privatnoj zdravstvenoj ustanovi vodi trudnoću i zbog toga je rešila da se tu i porodi. Ima poverenja u osoblje, a biće joj pruženi sva potrebna nega i mir jer, za razliku od državnih porodilišta, ovde nema toliko mnogo porodilja”, kaže naš izvor blizak poznatom paru.

ognjen idanijela

 

“Suma od 500.000 dinara podrazumeva sve preglede trudnice, konsultaciju s anesteziologom oko izbora anestezije, psihofizičku pripremu, porođaj s anestezijom, boravak u porodilištu uz neprekidan nadzor ginekologa, pedijatra i medicinskih sestara, sve preglede i laboratorijske analize koji se obavljaju za vreme boravka u porodilištu, ali i kontrolne preglede nakon napuštanja bolnice”, objašnjava  izvor.

Iako će bebu roditi carskim rezom, manekenka će biti svesna, pošto će dobiti epiduralnu anesteziju, te će stoga i Ognjen moći da bude kraj nje i prisustvuje ovom srećnom trenutku. “Znam da neće biti lako da gledam carski rez svoje supruge. U isto vreme osećam uzbuđenje i strah. Drago mi je što su nam doktori izašli u susret i dozvolili mi da prisustvujem tako važnom trenutku”, izjavio je Ognjen.
Autor: Balkan lifwstyle/Hello

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

HOT,HOT,HOT – (18+) Zver u krevetu!!!

Horoskop za Petak 11. Oktobar!