in

ISTRAŽIVANJE – Zašto prve bračne noći nema seksa?

Da li ste znali da je samo 17 procenata  venčanih bilo intimno tek tri dana nakon venčanja?

Šta se tačno događa između mladenaca prve bračne noći, otkriveno je u jednoj studiji, a ispitivani su parovi koji su se venčali u poslednje tri godine. Istraživanje kaže da je najveći krivac za prospavane bračne noći – alkohol.

Od 2.138 ispitanika, oko 52 odsto otkrilo je da nisu imali seks prve bračne noći, a 17 odsto je reklo da su bili intimni tek tri dana nakon venčanja.

Od onih koji nisu imali odnos prve bračne noći, 24 odsto reklo je da je mladoženja bio previše pijan. U 16 odsto slučajeva kriva je bila mlada jer je zaspala, a u 13 odsto slučajeva ona je popila koju čašicu previše.

U 11 odsto slučajeva mladenci nisu imali noć za sebe jer su već imali decu koju je trebalo paziti i u prvoj bračnoj noći, a 9 odsto priznalo je da su se posvađali tokom slavlja.

Džordž Čarls, direktor marketinga kompanije „Voucher Codes Pro“ koja je vodila istraživanje, za Dejli mejl kaže da parovi ne doživljavaju prvu bračnu noć tako važnom kao pre, posebno jer neki i pre venčanja žive zajedno, a tu je i dodatni stres oko organizacije i plaćanja svih troškova.

Autor: Balkan lifestyle/Tportal.hr

 

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Kao u horor filmu – Pronašao 47 zmija u dvorištu!

VELIKA ŽURKA DRAGANA BJELOGRLIĆA – SLAVIO 50 ROĐENDAN: Bjeli Lepa Brena pevala na uvce!(Foto)