in

PUKLA TIKVA – Danijel Đurić raskinuo sa devojkom zbog starlete „Oro“!(Foto)

Milica Živanović, sada već poznata kao starleta Oro, može se reći, uzrok je raskida pevača Danijela Đurića i njegove devojke Marije.

milica-i-danijel-af

U trenutku dok se cela nacija smejala biserima i neznanju rasne Jagodinke, Danijel se žestoko svađao sa svojom dugogodišnjom devojkom Marijom, koja je načula da je u vreme snimanja emisije „VIP 24“ Danijel provodio više vremena sa Mimi starletom, nego što je to bilo potrebno.

Đurić je pre nedelju dana proslavio rođendan i Marija je bila na žurki u „Filmskom gradu“, medju njima je sve bilo u redu, igrali su zajedno, ljubili se. Kako je pre nekoliko dana počeo opšti haos sa Milicom, a Danijel se sve češće čuo sa njom, počele su svađe između Danijela i Marije. Inače je Marija malo ljubomorna, pa su komentari sa strane samo dolili ulje na vatru. Ona se iselila iz njegovog stana i ne čuju se uopšte. Danijel Đurić je na pitanje šta je istina, odgovorio:
– Istina je da sam se razišao sa svojom devojkom, ali to nema nikakve veze sa devojkom iz emisije. Mi smo se razišli jer se nismo slagali i niko treći nije uticao na našu vezu, niti bih ja to dozvolio. Marija je sjajna osoba, žao mi je što među nama nije uspelo i ja sam uvek tu za nju. Uostalom, Mimi je imala ulogu i u mom spotu, a Marija je to znala. Tako da je stvarno besmisleno reći da je „Oro“ kriva zbog mog raskida. Sa Mimi sam u kontaktu, onoliko koliko je potrebno zbog emisije, ili spota. Ne više od toga.
marija-i-danijel-2-af
Danijel Đurić sa bivšom devojkom Marijom
Autor: Balkan lifestyle/Puls Online

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Kao u horor filmu – Pronašao 47 zmija u dvorištu!

VELIKA ŽURKA DRAGANA BJELOGRLIĆA – SLAVIO 50 ROĐENDAN: Bjeli Lepa Brena pevala na uvce!(Foto)