in

DOBILA KORPU: Bankar iz Švajcarske šutnuo Katarinu Radivojević!

Ivan Novčić nije mogao da izađe na kraj s Radivojevićkom, koja je navikla da joj momci povlađuju, pa joj je saopštio da je najbolje da se raziđu.

Nije hteo da je trpi!
Katarina Radivojević nedavno je okončala tromesečnu vezu s Ivanom Novčićem, koji živi i radi u Švajcarskoj. Kako saznajemo od naših odlično obaveštenih izvora, Ivan je bio taj koji je odlučio da se ova kratka romansa prekine jer nije mogao da izađe na kraj s lepom glumicom.

– Katarina je strašno temperamentna, a u vezama je mnogo teška – kaže naš sagovornik, koji je dobro poznaje, i dodaje:

– Ivanu se na početku mnogo dopala, kao i svim muškarcima, ali vremenom, njeno ponašanje je izazvalo sukobe preko kojih on nije hteo da pređe.
S obzirom na to da je Katarina navikla da joj svi momci povlađuju, mislila je da će i ovom bankaru, koji je studije završio u Kaliforniji a jedno vreme živeo i radio u Londonu, moći da nametne svoje stavove, ali očigledno je da se prešla u proceni.

Kako još saznajemo, bila je veoma iznenađena kada joj je Ivan saopštio da je najbolje za oboje da se raziđu. A pre samo dva meseca Radivojevićeva je mislila da je napokon našla pravog partnera za sebe.

To je i rekla u jednom intervjuu:
– Teško mi je bilo u životu da ga pronađem, ali mogu da kažem da postoji. On je moj idealan par, a to je ono čemu svi težimo. Bitno je da žena nađe muškarca koji joj u potpunosti odgovara i koji je pun razumevanja, jakog i stabilnog, koji može da podrži njena stremljenja i karijeru, kao što su moja u ovom trenutku.

Autor: Balkan lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

ŽENE,TRGNITE SE,IZAĐITE IZ SENKE I ZABLISTAJTE – Nebo je granica!

FARMA – Divna i Vanilla nominovani, Edin, Jelena i Marijana ostali bez honorara!