in

Rada Radenović posle 11 godina otišla s televizije Pink!

2002. godine počela je da radi na ružičastoj televiziji kao voditeljka „Sitija“, sada se odlučila za posao gde ima više finansijskih prihoda.

Rada Radenović napustila je TV Pink i, kako Kurir saznaje, postala portparol kompanije „Politika“. Iako je još 2002. godine počela da radi na ružičastoj televiziji kao voditeljka „Sitija“, ona se ipak odlučila za posao gde ima više finansijskih prihoda.

– Rada je presrećna zbog novog posla. Teško joj je palo što je morala da prekine saradnju s Milicom i Željkom Mitrovićem, ali za nju već duže vremena više nije bilo posla na Pinku. Napokon će ponovo raditi, a to će uticati i na poboljšanje njenog materijalnog stanja.

Kao voditeljka je pokazala da je jedna od najboljih, ali jednostavno su stigli neki novi ljudi i nju su skrajnuli na televiziji. Sada će dati sve od sebe da se dobro pokaže na novom poslu – kazao je jedan od Radinih prijatelja. U više navrata smo zvali Radu na nama poznate brojeve, ali je ostala nedostupna. Moguće da je već dobila novi broj u novoj firmi.

Autor: Balkan lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

ŽENE,TRGNITE SE,IZAĐITE IZ SENKE I ZABLISTAJTE – Nebo je granica!

FARMA – Divna i Vanilla nominovani, Edin, Jelena i Marijana ostali bez honorara!