in

Rade Kovačević ostavio Milicu Todorović zbog prevare?!

PEVAČICA I KOMPOZITOR SE RASTALI POSLE ČETIRI GODINE VEZE…

Nijedna tajna nije tajna ako za nju zna više od jedne osobe. Milici Todorović sada već bivši dečko, Rade Kovačević izgleda nije poverovao kada mu je govorila da ga nije prevarila sa košarakašem Nikolom Pekovićem proteklog leta, o čemu je „Alo!“ pisao. A ta avantura izgleda da je dovela do kraha njihove veze.

– Milica i Rade su bili idealan par, trebalo je da počnu zajednički život, ali pošto je Rade čuo i pročitao da ga je njegova draga prevarila, od tada nije imao mira. Ona je tvrdila da je sve laž i da nije ni bila na Cecinom koncertu u Budvi, gde se prema priči sve i izdešavalo sa Pekovićem. Iako se Rade trudio da sve bude kao i pre, ipak ga je mučio crv sumnje, zbog čega je počeo da proverava i saznao je od još nekoliko ljudi da je viđena na Cecinom koncertu. Istog dana kada je trebalo da proslave četiri godine zabavljanja, Rade joj je rekao da zna kako ga je slagala i da ne može da pređe preko toga. Koliko znam, njoj je raskid baš teško pao, par puta su se posle toga videli, na njeno insistiranje, ali je Rade odlučio da stavi tačku i da svako krene svojim putem bez uvreda i teških reči – priča nam izvor blizak kompozitoru.

– Istina je da smo Rade i ja raskinuli. Razlike koje su nas rastavile trenutno nam deluju nepremostivo, ali pošto nas i dalje vežu jake emocije, možda vreme nešto promeni i nastavimo tamo gde smo stali – izjavila je Todorovićeva za „Story“.
U želji da čujemo komentar, pozvali smo pevačicu i kompozitora, ali do zaključenja broja nisu se javljali na telefon.
Autor: Balkan lifestyle/Alo.rs

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

ŽENE,TRGNITE SE,IZAĐITE IZ SENKE I ZABLISTAJTE – Nebo je granica!

FARMA – Divna i Vanilla nominovani, Edin, Jelena i Marijana ostali bez honorara!