in

6 trikova za strastveni seks na brzaka!

Ne možete uvek imati vremena za dugu predigru i vođenje ljubavi koje traje! Ali zašto bi to bio problem kada i za kratko vreme možete da doživite vatromet…

Koliko često zapravo imate vremena za opuštene, senzualne seks sesije koje traju satima? Verovatno ne baš tako često. Srećom postoji supervrelo rešenje za parove koji su stalno u škripcu sa vremenom – “seks na brzaka” – to je onaj trenutni nalet strasti koji može da vas obuzme bilo gde i bilo kad i koji vas oboje dovodi do vrtoglavog zadovoljstva za kratko vreme.

Ako ga izvodite kako treba, to može biti fantastična injekcija nove energije ubrizgana direktno u srž vaše veze. Seks na brzinu donosi spontanost, uzbuđenje i strast u svaku dugu vezu ili brak. Ovakvi trenuci će vas odmah vratiti u prve dane vaše veze kada niste mogli da skinete ruke jedno s drugog i kada su eksplozivni orgazmi stizali brzinom svetlosti. Najvažnije za strastveni brzinski seks je da znate kako da izvučete maksimum iz malo vremena koje imate. Evo šest saveta koji će vam pomoći da povećate svoje šanse za kvalitetan i strastven quickie.

Osećajte se seksi 24/7

Podići uzbuđenje i seksualnu želju za tili čas je vrlo lako ako tokom dana često prevrćete po glavi seksi misli. Ovde je ključna stvar vaše samopuzdanje i mišljenje koje imate o sebi. Što više komplimenata delite sebi, to ćete se neodoljivije osećati osećati kada nastupi trenutak strasti, čak iako u tom trenutku, sedite kod kuće u staroj trenerci. Maštarite o stvarima koje biste voleli da radite sa svojim dragim i prisećajte se vrelih trenutaka od prethodnog dana. Tako ćete svoje raspoloženje uvek držati visoko na skali strasti.

thumbnail

Preuzmite stvar u svoje ruke

Ako nemate vremena za dugu predigru (jer nije svaki dan subota popodne), krenite prečicom do uzbuđenja. Stimulišite sami svoje najvrelije tačke rukom ili vibratorom dok vas partner posmatra i sprema se da vas strastveno zgrabi kroz koji sekund, a nastavite to da radite tokom seksa. Ovako ćete za vrlo kratko vreme postati spremni za seks i neće vam trebati puno vremena da stignete do vrhunca. Jer, budimo realni: niko ne zna kako da pritisne dugmence zadovoljstva bolje od vas.

Neka emocije budu upletene

Seks na brzaka ne sliži samo da se na ekspresan način zadovolji požuda. On vas, takođe, može povezati na dubljem nivou kao i vođenje ljubavi koje traje satima. Probajte ovu ne-seks varijatnu prezuetu iz Tantra učenja: lezite pored svog dragog, licem okrenutim ka njemu, zatim stavite desnu ruku jedno drugom prek osrca i sklopite oči. Ostanite u položaju nekoliko minuta i ovo će vas dovesti u fizičku harmoniju i stvoriti moćni osećaj povezanosti i ljubavi. A zatim se dvilje bacite jedno na drugo.

Imajte seksi očekivanja

Ako ste stigli kući pre svog dragog i osećate se uzbuđeno odigrajte u glavi ceo scenario i pre nego što se dogodi. Zamišljanje intimnosti pre nego što dođe do seksa, povećaće nivo vašeg uzbuđenja i približiti vas  seksualnom zadovoljstvu. Istraživanja su pokazala da zamišljanje sebe u određenim seksi situacijama može da poktene neke telesne senzacije koje osećate kada se zapravo i nalazite u toj situaciji. Rezultat toga je nekoliko zadovoljavajućih vrelih minuta u krevetu, kao posledica nekolko sati romanse u vašoj glavi.

Neka strast plamti tokom celog dana

Kada niste raspoloženi za seks vaš odnos i dalje može biti erotičan. Brzinski seks bez seksa je odličan način da se ubacite u senzualno raspoloženje. Držite se za ruke, presvlačite se ispred njega, zagrlite ga u prolazu i pomazite tamo gde znate da voli. Neka varnice između vas stalno budu upaljene, čak iako nećete baš ovog trenutka voditi ljubav. Kada na kraju dođe do seksa, oboje ćete biti spremni za vatromet strasti koji će uslediti.

Pustite da vas raspoloženje obzume bilo gde

Kada osetite moram-da-te-imam-sad trenutak, preskočite spavaću sobu i uradite to na nekom novom mestu. Automobil, kuhinjski sto, lift… mogućnosti su beskonačne, a sve to će doneti novo uznuđenje i aktivirati uspavani adrenalin.

Autor: Balkan lifestyle/Cosmopolizan.rs

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

VELIKA ŽURKA DRAGANA BJELOGRLIĆA – SLAVIO 50 ROĐENDAN: Bjeli Lepa Brena pevala na uvce!(Foto)

FARMA // Da li im verujete:Jelena Jovanović – Plakala sam iza sena, a Edin me je tešio!