in

FARMA – BEŽANJE I POSLEDICE: „Pink“ tuži Mikija Đuričića!

I pored toga što je tužbu protiv njega najavila njegova matična produkcijska kuća „Emoušn“, a ima nagoveštaja da bi pravdu na sudu mogla da potraži i „Prva“ zbog emisije „Moja velika svadba“, bivši farmer Miki Đuričić sada na grbači ima i ružičastu televiziju! Naime, pčelar iz Kupinova se u vreme dok je trajala žurka namerno iskrao, preskočio ogradu, što je najstrože zabranjeno, pa je samim tim i automatski diskvalifikovan. Televizija „Pink“ je odmah reagovala i preduzela odgovarajuće sankcije pridržavajući se ugovora koji je Đuričić potpisao, bez obzira na to što je svoj honorar uzeo unapred.

 – Iako je Miki dobio novac unapred za učešće u „Farmi“, on se i pored toga nije pridržavao ugovora, čak je svojim ponašanjem u više navrata pokazao elementarno nepoštovanje produkcije, ali i agresivnost, te je samim tim ljude sa TV „Pink“ veoma razočarao – priča naš izvor.
miki-djuricic_af
 – U više navrata, pčelar je isticao da želi da što pre napusti imanje u Lisoviću jer mu je svega preko glave, a žurku koja je organizovana u petak uveče je iskoristio kako bi sproveo svoj plan do kraja. Čim je prešao ogradu, ljudi iz produkcije su reagovali i odmah ga diskvalifikovali. S obzirom na to da je u toku bila žurka za koju farmeri žive, produkcija je imala toliko razumevanja da je tek nakon slavlja, kada su se svi razišli, poslala pismo u kojem ih je obavestila o Mikijevoj diskvalifikaciji. Ovu vest farmeri su primili sa nevericom, a najveći šok pretrpela je Aleksandra Džisdža Stojković, koja je sa Đuričićem bila u veoma bliskom odnosu.

Inače, po medijima se prethodnih nedelja moglo pročitati da je pčelar iz Kupinova u ovaj rijaliti ušao zbog navodnog kockarskog duga od 18.000 evra. Međutim, ni ta činjenica, a ni prisno druženje i obostrane simpatije sa mladom pevačiciom “Granda” Džidžom, nisu mogli naterati tvrdoglavog Sremca da se smiri i pokaže profesionalnost do kraja –završava naš izvor.
Ovim povodom oglasila se i Televizija „Pink“, koja je najavila tužbu protiv Đuričića.
– Najstrože pravilo farme govori o tome da se ograđeno imanje ne sme napuštati i da za takav postupak farmer mora biti diskvalifikovan i udaljen sa imanja. Pošto je Miki Đuričić to pravilo prekršio, Televizija „Pink“ odmah je preduzela potrebne mere predviđene ugovorom kako bi ostvarila svoja prava – saopšteno je iz tabora ružičastih.
U želji da čujemo aktera ove priče i saznamo koji su razlozi njegovoh bahatog ponašanja, pokušali smo da kontaktiramo s njim, ali je bio nedostupan na svim brojevima telefona koji su poznati našoj redakciji.
Tukao Vanilu, Jelenu gađao ciglom!
Iako je dva puta demonstrirao nasilno ponašanje na imanju, zagruga je bila izuzetno blagonaklona prema njemu, pa ga je jednom javno opomenula, a drugi put ga direktno nominovala za izbacivanje. Nakon svađe zbog hrane, Đuričić je pesnicom udario i davio Marka Vanilu, da bi samo nekoliko nedelja kasnije ciglom gađao Jelenu Golubović, ali ju je na svu sreću promašio.

Džidža: Miki mi je zabio nož u leđa!

miki-i-dzidza17

 

Aleksandru Džidžu Stojković duboko je pogodio odlazak Mikija Đuričića sa imanja u Lisoviću. Mlada pevačica je svoju dušu otvorila Mis Svetlani, a pale su i teške reči.

– Izdao me je, kao najrođeniji da mi je to uradio, zabio mi je nož u leđa. Baš me je povredio. Da je on meni rekao da je moguće da će izaći, da ne može da izdrži, pa da znam i da mogu u glavi da se dinstanciram. Provodila sam 24 sata s njim. Pričala s njim, a on sablju u leđa. Ovo mi se u celom životu nije desilo. Šta da se nerviram sad. Gotovo je. Šokirana sam – rekla je razočarano mlada pevačica.
Autor: Balkan lifestyle/Alo.rs

 

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

VELIKA ŽURKA DRAGANA BJELOGRLIĆA – SLAVIO 50 ROĐENDAN: Bjeli Lepa Brena pevala na uvce!(Foto)

FARMA // Da li im verujete:Jelena Jovanović – Plakala sam iza sena, a Edin me je tešio!