in

Farma – Miki Đuričić iz Beograda krenuo pešice u Kupinovo, došao kući u pet ujutru!

Majka  farmera tvrdi da je prešao čak 56 km po mraku.

Mirjana, majka Mikija Đuričića, koji je preksinoć pobegao sa imanja u Lisoviću, pa je samim tim diskvalifikovan iz rijalitija „Farma“, presrećna je što je on ponovo kod kuće. Međutim, veoma je zabrinuta za sina jer je, kako tvrdi, zbog stresa koji je doživeo zbog drugih farmera došao pešice u Kupinovo ujutru u pola pet, što mu dođe da je prešao čak 56 kilometara po mraku.

– Mnogo sam se obradovala kad sam ga videla. Nije „Farma“ za njega, on je previše pošten i iskren, a tamo su ga samo nervirali. Rekao mi je da ga je briga za honorar, da mu ne treba, i da nije više mogao tamo da opstane. Važno je da je izvukao živu glavu.

miki djuricic

 

Bolje što se vratio kući, tamo bi mogao lako da se potuče jer ne trpi nepravdu, a ako ovako nastave da se svađaju u rijalitiju, može lako doći do ubistva – kaže Mirjana za Kurir. Mikija nismo zatekli u Kupinovu jer je, prema njenim rečima, otišao u Sremsku Mitrovicu da poseti rođaka u bolnici. Nadala se da će se ubrzo vratiti, ali uzalud smo ga čekali i ona i mi.

– Uslovi su na Farmi neizdrživi, a ljudi pogotovo. Miki nije mogao da izdrži, preskočio je ogradu i pešice je došao kući po mraku. Možda je i stopirao. Ne znam. Nije imao telefon da zove nekoga da dođe po njega. Ne znam gde su mu stvari – rekla nam je Mirjana, koja je bolesna ležala u krevetu.

Autor: Balkan lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

VELIKA ŽURKA DRAGANA BJELOGRLIĆA – SLAVIO 50 ROĐENDAN: Bjeli Lepa Brena pevala na uvce!(Foto)

FARMA // Da li im verujete:Jelena Jovanović – Plakala sam iza sena, a Edin me je tešio!