in

Nikola Kojo kandidat za gradonačelnika Beograda!

URS NARUČIO ISTRAŽIVANJE REJTINGA GLUMCA.

Glumca bi, prema istraživanja Cesida, podržalo čak 13 odsto Beograđana kad bi se kandidovao na izborima za prvog čoveka glavnog grada. Kojo kaže da sada ne može time da se baviž.

BEOGRAD – Glumac, ugostitelj, a sad i političar!

Poznati glumac i član novoosnovane Beogradske inicijative Nikola Kojo najozbiljniji je kandidat za gradonačelnika Beograda! U prilog tome govori i to što je URS od CESIDnaručio da se istraži njegov rejting.

nikola-kojo-

 

I dok je kao glumac veoma popularan, Niki iz kultnog filma „Mi nismo anđeli“ u ovom trenutku uživa poverenje 13 odsto Beograđana, koji su se izjasnili da bi glasali za njega, pokazalo je istraživanje CESID. Interesantno je da je njegov rejting ekvivalentan onom koji ima Nebojša Stefanović, koji se pominje kao moguće kadrovsko rešenje SNS za prvog čoveka prestonice, i tek koji procenat manji od nedavno smenjenog Dragana Đilasa.

Kojo nema pojma

Međutim, Kojo, navodno, ne zna šta se valja iza brega, pa je u pauzi snimanja rekao za Kurir da nema pojma o čemu je reč.
– Čuo sam jutros da su radili to istraživanje, ali nemam pojma zašto i o čemu je reč. Ne mogu sad time da se bavim, na snimanju sam – kratko je rekao potencijalni gradonačelnik.

Da bi bilo dobro da Niki zameni Đikija, smatra njegov politički kolega Zoran Ostojić iz Beogradske inicijative.
– To bi bilo super jer bi svi bili bolji od Dragana Đilasa.

nikola-kojo-1

 

URS ćuti kao zaliven

Iako u stranci Mlađana Dinkića napominju da još ne razmišljaju o kandidatima, jer „izbori nisu raspisani“, URS je ipak od CESID naručio ispitivanje rejtinga legendarnog glumca. Na pitanje zašto se bave baš Nikolom Kojom, potpredsednica URS Suzana Grubješićje rekla:

– Zaista nemam nikakve informacije o istraživanju, a kandidata za gradonačelnika nismo još odredili, jer izbori u Beogradu nisu ni raspisani.
Međutim, portparol URS Marko Selaković nije hteo ni da potvrdi ni da demantuje da je ta stranka naručila istraživanje, kao ni to da su naručili ispitivanje Kojinog rejtinga.

– Mislim da je Marko Blagojević iz CESID bio sasvim jasan kad je rekao da je to uobičajeno istraživanje koje se radi kvartalno – kaže Selaković, ali na našu konstataciju da su korisnici istraživanja „razni i da među njima ima i političkih partija“, Selaković odgovara:
– Imali smo pristup rezultatima istraživanja.

Autor: Balkan lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

VELIKA ŽURKA DRAGANA BJELOGRLIĆA – SLAVIO 50 ROĐENDAN: Bjeli Lepa Brena pevala na uvce!(Foto)

FARMA // Da li im verujete:Jelena Jovanović – Plakala sam iza sena, a Edin me je tešio!