in

FARMA // Da li im verujete:Jelena Jovanović – Plakala sam iza sena, a Edin me je tešio!

Jelena Jovanović i Edin Škorić su proveli neko vreme iza sena, a pevačica tvrdi da joj je bilo teško i da je morala da se isplače, što ne može da uradi pred kamerama.

Edin ju je tešio!

Produkcija realityja „Farma“ je rešila da pevačici Jeleni Jovanović i sportisti Edinu Škoriću oduzme nedeljni honorar jer su prethodne noći skinuli bubice i proveli neko vreme iza sena.

Međutim, iako svi sumnjaju da su radili nešto bezobrazno, daleko od kamera, njih dvoje tvrde da je razlog nešto potpuno drugo.

jelena jovanovic

 

– Bilo mi je jako loše. Uspela sam Edinu i pre toga nekako da objasnim o čemu je reč. To je nešto iz mog privatnog života što ne želim da delim sa svima. Ne mogu da plačem pred kamerama. Uradila sam to, iako sam znala da će me kazniti i ne zanima me da li će mi neko verovati – rekla je Jelena, a Edin je potvrdio njenu priču.

– Jeleni je bilo teško zbog nekih privatnih stvari, a ja sam prijatelj u svakoj situaciji i bez razmišljanja sam skinuo bubicu – rekla je Edin.

Inače, Jeleni Jovanović je nekoliko nedelja pre početka realityja umrla majka sa kojom je živela, tako da je moguće da je upravo to razlog njene tuge i zbog čega je odlučila da ode iza sena sa Edinom.

Autor: Balkan lifestyle/Opera17

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

6 trikova za strastveni seks na brzaka!

Horoskop za utorak 15. oktobar!