in

HAOS: Starleta Blondi ulazi na Farmu?

Nada Đukić Blondi nametnula se kao rešenje umesto Vendi, koja će sasvim sigurno napraviti pravi šou sa Ekremom, ali i sa ostalima.

Starleta Blondi ulazi na Farmu!

Iako je produkcija planirala da ubaci Vesnu Vukelić Vendi na imanje u Lisoviću kako bi se srela sa svojim nekadašnjim bliskim prijateljem Jezdimirom Vasiljevićem, nakon ispadanja Gazda Jezde odluka je promenjena i umesto nje će ući Nada Đukić Blondi.

Ona na imanje stiže sa tajnim zadatkom i ako ga ispuni, ostaće da se bori do kraja. S obzirom na to da je Ekrem Jevrić na imanju, starleta će imati zaduženje da sve vreme bude uz internet zvezdu, a ujedno i da zavede sve muškarce koji se nalaze na farmi.

„Kada je ušao Gazda Jezda, produkcija je došla na ideju da zakuva stvari u šouu, pa su kontaktirali sa Anči i Vendi, koje su pre nekoliko godina bile u prisnim odnosima sa pomenutim učesnikom. Kako je publika odlučila da izbaci Jezdu, umesto njega je ušao Ekrem, pa im je na farmi potreban neko ko će njega da natera da pomeri pameću. Kao rešenje se nametnula Blondi, koja će sasvim sigurno napraviti pravi šou sa Ekremom, ali i sa ostalima. Poznata po tome da nema dlake na jeziku, ona će garantovano zavaditi mnoge ukućane, a Jevrić sigurno neće ostati imun na nju. Još uvek se ne zna tačan datum kada će ući u rijaliti jer produkcija pregovara s njom. Nada ima želju da učestvuje, ali pod nekim svojim uslovima“, ispričao je dobro obavešteni izvor.

nada djukic-blondi.1

Starleta je potvrdila ovu priču.

„Pregovaramo! Svi se maksimalno trude da me ubede, ali ne verujem da ću ući na imanje. Ne mogu sebe da zamislim kako spavam na senu u prostoriji gde ima mnogo ljudi, da udišem isti vazduh sa njima, imam fobiju od toga. Ili da sanjam slatke snove u štali, da možda podelim jastuk i pokrivač sa kravom. Da nemam savršeno izlivene nokte, nadograđene trepavice i sređenu frizuru, možda bih i pristala, ali ako se za mene naprave posebne odaje“, rekla je Đukićeva, a kada smo je upitana za tajni zadatak, dodala je da je to njen komentar i da više ništa ne može da komentariše u vezi sa „Farmom“.

Autor: Balkan lifestyle/Alo.rs

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

FARMA // Da li im verujete:Jelena Jovanović – Plakala sam iza sena, a Edin me je tešio!

FOTO: Ma, ko je to rekao da veličina grudi nije važna?!