in

ANEGDOTA – Sloba Vasić: Kako sam odveo devojku na pogrešan film!

Popularni pevač Slobodan Vasić ispričao nam je jedan od svojih, kako on kaže, najvećih blamova, ali i šokova.

Naime, on je pre nekoliko godina odlučio da iznenadi devojku i odvede je u bioskop da gledaju njen omiljeni film. Međutim, umesto da gledaju romantičnu komediju, odgledali su nešto sasvim drugo.

– Danima je pričala kako bi volela da odgleda taj film, sada više ne znam ni kako se zvao, znam da se radilo o romantičnoj komediji. Kako bih je iznenadio, kupio sam karte i rekao joj u koje vreme da bude spremna i da je vodim na jedno mesto. Krenuli smo, stigli do bioskopa i ona je bila oduševljena jer je mislila da će odgledati svoj omiljeni film.
Ušli smo, seli, počeo film, odmah na početku neka akcija, tom liku siluju ćerku i odvode nekuda, užas na početku filma. Mislim se da li je luda da kuka za takvim bolesnim filmom. Prošlo nekih 15 minuta, sve gore scene i ja se okrenem ka njoj i pitam je šta je tu romantično, a ona zbunjena kaže: „Izvini, ali mi se film ne sviđa, mislila sam da ćemo gledati moju komediju, ali nije problem, pogledaćemo do kraja“. Ja u šoku, nisam mogao da verujem da sam hteo da je iznenadim, a da sam totalno promašio film koji se daje, a znam koliko mrzi trilere – rekao je Vasić.
Autor: Balkan lifestyle/Alo.rs

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

FARMA – Lepi Mića izabrao Slobu i Marijanu za sluge, Sara direktno nominovana! (FOTO)

Aca Lukas poručio koleginici: Karleuša, nisam ti ja bilbord da se reklamiraš preko mene!