in

Dosetio se kako da dođe dfo para – Prevara u „Bračnom sudiji”?

MUŠKARAC NA FEJSBUKU POZIVAO ŽENE DA MU ZA NOVAC BUDU PARTNERKE U EMISIJI.

U nedostatku interesenata za emisiju „Bračni sudija” na Televiziji „Pink”, u kojoj probleme supružnika rešavaju poznate ličnosti, nepoznati muškarac je na društvenoj mreži Fejsbuk nudio novac damama za učešće u ovom programu.

Njegov predlog je bio da se neka ženska osoba njemu javi kako bi glumili supružnike u emisiji jer, kako kaže, mnogi to rade i da na taj način osvoje nagradu od 30.000 dinara, koju bi podelili.

– Ima li neka devojka koja bi mi glumila partnerku u emsiji „Bračni sudija”? Tema je da se svađamo jer nemam dovoljno vremena za nju jer sam opsednut Džeksonom. Novčanu nagradu bismo podelili, a minimalna je 30.000 dinara. Javite se koja hoće, sve je gluma – napisao je muškarac (podaci poznati redakciji) na svom Fejsbuk profilu.
U želji da proverimo da li su baš svi brakovi lažni u ovoj emisiji, naša novinarka je kontaktirala sa sa ovim muškarcem putem Fesjbuka, predstavivši se kao potencijalna partnerka. Tom prilikom, on je otkrio da je našao osobu koja će da mu glumi suprugu u pomenutoj emisiji, ali da bi mogao da nas preporuči nekom drugom takmičaru. Na naše pitanje preko koga je došao do emisije „Bračni sudije”, on je odgovorio da je preko agencije „Statsiti.rs”, ali da partnerku traži preko druge agencije, ne rekavši preko koje.

Momak je preko  Fejsbuka tražio „suprugu“
O ovoj vrsti eventualne malverzacije potražili smo odgovor od producijske kuće „Emotion” u čijoj je produkciji „Bračni sudija”.

– Praktično je nemoguće da nas neko prevari na taj način. Parovi koji se prijavljuju prolaze nekoliko krugova pre samog snimanja. Prvo imamo nekoliko istraživanja na terenu, zatim idu snimanja, a nakon toga studio. Ne možemo da zabranimo da se i takvi kandidati prijavljuju, ali oni sigurno ne mogu proći selekciju koju parovi prolaze da bi bili odabrani – saopšteno je iz „Emotiona“.
Autor:Balkan lifestyle/Alo.rs

 

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

FARMA – Lepi Mića izabrao Slobu i Marijanu za sluge, Sara direktno nominovana! (FOTO)

Aca Lukas poručio koleginici: Karleuša, nisam ti ja bilbord da se reklamiraš preko mene!