in

IGRA ISTINE – Farmeri pokazali koliko lažu!

Noćas je na farmi na programu bila igra istine, ali kada se pogledaju neke reči farmera i dešavanja iz prethodnog perioda, možemo konstatovati da je tu daleko više bilo laži.

Na pitanje Edinu Škoriću i Jeleni Jovanović šta su njih dvoje radili iza sena kada su im bile isključene bubice, njih dvoje su odgovarali da je reč o tome da je Jelena plakala zbog nekog privatnog problema i da je to bio intiman momenat.

Svi smo dobili ranije potvrdu da je reč o laži jer je kamera zabeležeila da su se njih dvoje ljubili na tom mestu.

U laži je uhvaćena i Marijana Leontijević, koja je odgovorila Romani Panić da je nije pominjala u kontekstu da je ona ugrozila to da se manekenka smuva sa Markom Vukotić. I ovo je naravno laž jer je u toku dana juče Leontijevićeva ogovarala Romanu Zorici Marković i tom prilikom je govorila kako pevačici smeta to što se njih dvoje zbližavaju.

Interesantno je da Marko Vukotić i Marijana tvrde da su oni samo prijatelji mada smo svi mogli da vidimo da su tu odavno pređene neke granice kao što su razne „akcije“ ispod pokrivača i sumnjivo zaključavanje njih dvoje u kupatilu.

Svi pomenuti tvrde da su jako vezani za nekog napolju, a svi smo imali prilike da ih vidimo da su oni postali previše bliski sa nekima na imanju.

Da su se ređale laži tokom igre stigla je potvrda i od zadruge koja je poslala kratko saopštenje:

–Možete prestati sa igrom! Mnogo lažete!

sara-trajanovic

 

Sari nedostaje Aki, Boris priznao da voli Katarinu, Slobi ne treba druga devojka!

Noćas je Sara otkrila da je namerno prosula sok na Jelenu Golubović kako bi bila nominovana i da možda ispadne u nedelju kako bi se što pre videla sa svojim dečkom Andrijom Akijem Markovićem. Ona je napomenula da će joj jedino biti krivo ako ode jer je stekla neke dobre prijatelje na farmi.

Svoju ljubav noćas je istakao i Boris Stamenković. On je rekao da zaista voli Katarinu Grujić, iako danas nije popularno reći da nekog voliš.

Jedini koji je za sada veran svojoj devojci iz spoljnog sveta je Slobodan Đurković. On je prilikom odgovaranja Lepom Mići rekao da ne želi da muva nijednu farmerku jer voli svoju curu i mu je suviše vredno ono što ima napolju i da nikada to ne bi ugrozio.

Autor: Balkan lifestyle/Puls Online

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

FARMA – Lepi Mića izabrao Slobu i Marijanu za sluge, Sara direktno nominovana! (FOTO)

Aca Lukas poručio koleginici: Karleuša, nisam ti ja bilbord da se reklamiraš preko mene!