in

5 saveta za bolji seks!

Primenite barem jedan od naši saveta i isplatiće vam se sigurno, na obostrano zadovoljstvo…

1. Probajte novo mesto

Seks na novoj lokaciji je definitivno jedna od uzbudljivijih stvari koje možete uraditi da biste povećali uzbuđenje. Možete se provozati kolima u neke osamljene delove grada. Možda ste to već probali i nije vam interesantno, ali onda svakako probajte nešto rizičniju lokaciju gde postoje šanse da budete uhvaćeni (ali ne prevelike, jer ipak treba da se prepustite i uživate).

Još jednostavnija je promena prostorije u stanu ili u stanu nekog drugog. Šta god da zagolica vašu maštu u tom momentu, odvažite se na akciju. Postoji sigurno milion i jedno drugo mesto sem vašeg kreveta, na kome možete voditi ljubav, iskoristite ih, povećajte zadovoljstvo.

2. Stavite povez na oči

Seksualna zadovoljstva imaju mnogo dimenzija, a već znate da stimulacija najrazličitijih delova tela može da dovede do fantastičnog zadovoljstva. Ipak, koliko god zvučao kao kliše, moramo da ponovimo – najvažniji seksualni organ je mozak. Tu sve počinje.

Kada je osećaj jednog čula onemogućen ili otežan, naša druga čula preko mozga pokušavaju da nadoknade gubitak. Na primer, osoba koja ne čuje ima povećanu senzornu svest, pogled, miris, dodir i vibracije. Iskoristite ovu mogućnost na jednostavan način, zavežite oči svom dragom, a onda ga motivišite da vam uzvati istom merom. Stavljanjem poveza preko očiju povećaćete senzornu svest, pa će druga čula jača.

Dodatni stimulans je iščekivanje, partner sa povezom ne zna gde je druga osoba, niti šta će sledeće uraditi, čime automatski stvarate preduslove za bolji seks.

Stavite ga na slatke muke i zadirkujte ga perom ili svojim jezikom. Počnite lagano jer to stimuliše nervne završetke i čini ih mnogo osetljivijim.

3. Poker u skidanje

Nabavite paket karata i igrajte poker u skidanje. To možda izgleda kao nešto što bi ste uradili u srednjoj školi (ali pružite priliku ovoj igri), strip poker je zaista dobar i zabavan način da se skinite, naročito kada ga igraju odrasli. Odmicanjem igre, ostajete sa sve manje odeće na sebi ali momenat u kome potpuno izgubite odeću je najzabavniji i nikako nije kraj. Ne samo da će „gubitnik“ ostati bez odeće, već će dobiti priliku da „za kaznu“ učini nešto po želji pobednika!

Postoje mnoge igre koje se mogu igrati na ovaj način, koji započinje skidanjem. Dok god se poštuju pravila i postoji onaj koji gubi i onaj koji dobija, nagrade i kazne će tinejdžersku strip igru, odvesti do potpuno novog nivoa. Igrajte prljavo i uživajte.

seksi par 1

 

4. Igrajte se različitih uloga

Nekim ljudima lako polazi za rukom da se pretvaraju da su nešto što nisu. Međutim, ova ne tako dobra osobina ima svoje prednosti kada  je u pitanju zabava. Izlazak iz svoje svakodnevne ličnosti i standardne uloge, može biti zabavan način da jedno drugome dopustite nešto drugačije ponašenje  tokom seksa i postignete vatromet.

Igrajući ulogu nekog drugog tokom seksa, najbolji je način da vašem partneru priuštite nešto senzacionlano i probate stvari koje do tada niste.

5. Probajte novu pozu

Već znate u kojoj pozi sigurno dolazite do orgazma, a možda imate i dve takve? Ovo ponavljate redovno jer funkcioniše i u tome zaista nema ništa loše. Međutim, ako ne probate novu pozu nikada nećete znati da li postoji nešto još bolje!

Izaberite trenutak za promenu poze, onda kada ste izuzetno uzbuđeni, jer ćete time uzbuđenje još više pojačati. Ne postoji limit kada su u pitanju načini na koji možete imati seks, pa zato oslobodite svoju maštu i dobićete pregršt interesantnih ideja koje će probuditi spontanost i nove vidike zadovoljstva.

Autor: Balkan lifestyle/Cosmopolitan.rs

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

FOTO: Ma, ko je to rekao da veličina grudi nije važna?!

Boban Rajović poveo obožavateljke u obilazak Beograda!