in

SKANDAL – Hrvatski mediji objavili šokantnu priču: Milan nije otac Severininog sina!

Hrvatski mediji tvrde da otac Severininog sina Aleksandra nije Milan Popović, već neimenovani srpski mafijaš.

Iako je delovalo da će priča o razlazu hrvatske pevačice Severine Vučković i srpskog biznismena Milana Popovića uskoro dobiti i svoj konačni kraj i razrešenje, hrvatski mediji su objavili prilično šokantnu priču koja se odnosi na njihovog sina Aleksandra.

Naime, kako tvrdi portal Tjedno.hr, Aleksandar zapravo nije Milanov sin, već je njegov otac neimenovani srpski mafijaš, dok je kralj bakra samo „glumio“ i pomagao svom prijatelju.
– Iz pouzdanih izvora saznali smo da Milan zapravo nije otac Severininog sina i da on ponovno glumi ulogu oca kao što je svojevremeno glumio Severininog muža. Severina se zaista na sudu bori za sina, ali takođe javnosti skriva veliki deo istine. Milan kao što je glumio njenog muža sada glumi Aleksandrovog oca, premda zna ko je pravi otac Severininog sina, čineći uslugu jednom svom prijatelju, navodno srpskom mafijašu, s kojim je Severina takođe bila u vezi. Severina i taj navodni u javnosti još nepoznati pravi otac njenog sina ljubovali su zajedno i kad se sve zakomplikovalo dogovorili su se da pravu istinu prikrije Milan. Kralj bakra, kako su ga zvali dok se nije spetljao sa Severinom, otkad je postao Severinin Milan, tu ulogu je prihvatio i jedno vreme su se s javnosti oboje dobro šalili, ali kao što vidimo, nije im to stalno samo tako polazilo za rukom. Kad je dolazilo do prekida, obično su nastupale etape prekida glumljenja njihovih uloga koje su zajedno s čovekom u pozadini nametnuli javnosti u bivšoj Jugoslaviji. Međutim, javnosti još nisu otkrili pravu istinu, a posle svega teško to mogu i napraviti ne samo zbog navodnog velikog mafijaša u senci, nego i zbog sebe. Ko zna kako bi sada u vreme Severinine najveće popularnosti javnost reagovala kad bi saznala da je veza s Milanom i cela sapunica koja je oko toga nastala izmišljena da bi se prikrila veza sa opasnim kriminalcem – navodi se u pomenutom tekstu.
Hrvatski portal dalje navodi da Severina voli žestoke momke.

– A Severini izgleda takvi tipovi odgovaraju. Nakon, takođe, pomno skrivane veze s Milanom Lučićem i nekim generalima, u njenom životu pojavio se krimos koji je to bez ikakve zadrške. Ali ono što njoj privatno odgovara nije zgodno za javnost, medije i brojne sponzore od kojih je godinama živela dok nije krenula sapunica s Milanom, čiji sledeći nastavak javnost nestrpljivo očekuje.
Autor teksta, Dražen Stjepanović, rekao je za dnevni list „Informer“ da se ne boji tužbe jer su njegove informacije tačne.
– Informaciju sam dobio iz svojih beogradskih izvora, kojima verujem. Poznato mi je ime pravog oca Severininog deteta, ali to ćemo naknadno objaviti – rekao je on.
Autor: Balkan lifestyle/Opera17

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

FOTO: Ma, ko je to rekao da veličina grudi nije važna?!

Boban Rajović poveo obožavateljke u obilazak Beograda!