in

Stanija Dobrojević: Došla sam po diplomu i Filipa! (FOTO)

 NAKON MESEC DANA VRATILA  SE U SRBIJU.

Starleta je odmah pala u zagrljaj svom dečku Filipu Panajotoviću, koji ju je nestrpljivo čekao sa buketom cveća.

Krilatica „daleko od očiju, daleko od srca“ očigledno ne važi u slučaju Stanije Dobrojević i Filipa Panajotovića, jer je starleta po dolasku u Beograd odmah pala u manekenov zagrljaj koji je trajao nekoliko minuta.

Nakon što su joj avioni kasnili i do tri sata, Dobrojevićeva je oko 18 časova sletela na aerodrom „Nikola Tesla“, dok ju je sa buketom cveća u rukama nestrpljivo čekao Panajotović. Iako pre mesec dana, kada je odlazila u Njujork, nije znala šta će biti sa njihovom vezom, sudeći po njihovom ponašanju ova razdvojenost im je i te kako prijala, te su shvatili da su i dalje zaljubljeni jedno u drugo. Starleta je odmah skočila u zagrljaj svom dragom i nekoliko minuta su se grlili i mazili, dok su svi prisutni na aerodromu gledali u njih, a u jednom trenutku su i aplaudirali. Bez obzira što je bila umorna od leta, Stanija nije skidala osmeh sa lica, i sve vreme je pratila svog dragog.

stanija-dobrojevic-na-aerodromu-171013-ras-foto-m-josida-006

 

– Imala sam najgori let ikada. Ne dajem izjave osim da sam došla po diplomu i po Filipa, da ga vodim nazad. Inače, njemu je rođendan posle ponoći, a sada idemo prvo do mojih pa u Novi Sad – izjavila je Stanija držeći Filipa za ruku.
Nakon što su razmenili nežnosti prvi put nakon mesec dana, njih dvoje su se uputili ka parkingu, gde je maneken kao pravi džentlmen spakovao kofere u automobil. Da su se veoma uželeli jedno drugog, Stanija i Filip su pakazali i kada su seli u automobil i odmah počeli da se ljube. Nakon nekoliko minuta provedenih u automobilu, njih dvoje su se uputili prvo u Rumu kod Stanijine porodice, a zatim su zajedno otišli u starletin stan u Novom Sadu.

stanija-dobrojevic-na-aerodromu-171013-ras-foto-m-josida-004

 

Autor: Balkan lifestyle/Alo.rs

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

FOTO: Ma, ko je to rekao da veličina grudi nije važna?!

Boban Rajović poveo obožavateljke u obilazak Beograda!