in

POLUPRAZNO: Severina nije uspela da napuni Spens!

Severina na koncert nije došla s malim Aleksandrom, što je svojevrsni dokaz da borba za starateljstvo još uvek traje.

Previsoka cena ulaznica.
Severina je u petak veče u novosadskom Spensu, pred 4.000 ljudi, ali s pola sata kašnjenja, održala koncert za pamćenje! Spektakl pod nazivom „Dobro došao u klub“ bio je veliki izazov za Seve, koja je još pre koncerta bila vidno raspoložena i jedva čekala da počne.

Veliko srce

Ipak, Spens nije bio pun, a za to je zaslužna i cena ulaznica od 1.800 dinara, koja je za mnoge očigledno bila previsoka. U publici su, između ostalih, bile sestre Nevena Adžemović i Sindi, Uroš Ćertić…

Poznata pevačica koncert je počela pesmom „Italijana“, a s njom je i završila. Nakon prve tri pesme Seve se obratila publici rečima dobrodošlice.
– Sve vas volim. Srce mi je veliko kad vas vidim ovako dobro raspoložene – rekla je Seve i nastavila da peva publici, koja je svaku pesmu ispratila gromoglasnim aplauzom.

Premijera „Hurem“

Koncert je trajao oko dva sata, a prisutni su imali prilike i premijerno da čuju novu pesmu pod naslovom „Hurem“. Popularna pevačica na koncert nije došla sa sinom Aleksandrom, što je svojevrsni dokaz da borba za starateljstvo s Milanom Popovićem još traje.

severina-vuckovic-spens-1382141006-383429

 

nevena-sindi-i-uros-1382141006-383427

 

VIP mesto 4.000 dinara

Zanimljivo je i to što humani gest Milana Popovića, koji je ove godine za rođendan svog sina darovao novosadskom porodilištu „Betanija“ milion evra, nije uspeo da natera žitelje Novog Sada da bojkotuju koncert. Neki od njih izdvojili su i 4.000 dinara kako bi podržali pevačicu sa VIP lože.

Autor: Balkan lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

5 saveta za bolji seks!

Ana Kokić: Leže mi energični nastupi, a komentar Slađane Milošević više govori o njoj! (Foto)