in

MAJSTOR – Aco Pejović zapalio „Arenu“!

Aco Pejović je po ko zna koji put pokazao da je Majstor, sa velikim „M“! Pred punom „Arenom“ održao je koncert za pamćenje, a 20.000 fanova pevalo je s njim hitove po kojima je Aco stekao reputaciju izuzetnog pevača.

Koncert je, doduše, počeo sa pola sata zakašnjenja, ali to nikome nije smetalo čim su počeli taktovi prve pesme, „Oko mene sve“, koja je oko 20.000 Acinih fanova bacila u trans od oduševljenja!

 Reakcije fanova bile su fenomenalne, Aco je često nagrađivan gromkim aplauzima, naročito kada je otpevao pesmu Tome Zdravkovića „Jelena“. Dok je Aco pevao, na video bimu iza njega sve vreme je stajala slika najvećeg boema među našim pevačima, čuvenog Tome.

Na južnoj tribini u jednom trenutku je zapaljena baklja, ali je obezbeđenje brzo reagovalo, pa je baklja ugašena.

Na binu je zatim izašao stari majstor Predrag Živković Tozovac, Aco ga je najavio s rečima: „Prvi gost koji je uticao na moju karijeru i muziku“. Tozovac mu kaže da ima sjanu publiku i da zaslužuje svu ovu ljubav i punu Arenu. Zapevao je Tozovac: „Ljubavi moja, tugo…“

aco-pejovic-1

 

Aci su podršku na bini dali Zorica Brunclik, Predrag Živković Tozovac i Riblja Čorba, a od u koncertu su uživali Ceca Ražnatović, Milutin Mrkojnić i Ana Bekuta, Vlada Stanojević, Predrag Danilović, Branko Ružić i drugi.

branko ruzic

 

Čeka rođendan na koncertu!

andreana cekic i ana sevic

 

Na koncertu uživaju i mlade pevačice Ana Sević i Andreana Čekić, a upravo uz pesme Ace Pejovića večeras će Sevićeva napuniti 28 godina jer posle ponoći je njen rođendan.

Autor: Balkan lifestyle/Alo.rs

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Boban Rajović poveo obožavateljke u obilazak Beograda!

Horoskop za ponedeljak 21. oktobar!