in

EKSKLUZIVNO – Stigla Igbala, ulazi na Farmu!

Ukoliko bude poželeo da ponovo flertuje sa nekom drugom ženom, naturalizovani Amerikanac Ekrem Jevrić će to izvesti mnogo teže jer mu produkcija sprema veliko iznenađenje u vidu dovođenja njegove supruge Igbale na imanje u Lisoviću.

Naime, ona je odlučila da prihvati ponudu vlasnika ružičašte televizije Željka Mitrovića da se pojavi na imanju u Lisoviću, a kako saznaje „Alo!“ od izvora bliskog produkciji, presudno je bilo to što je u medijima videla eksplicitne scene iz muževljevog pornića, pa je rešena da mu ne dopusti da tako nešto ponovi.

igbala-i-began

 

Susret sa prijateljem Beganom Čekićem

– Igbala je i ranije dobijala ponude da se priključi suprugu u rijalitiju, ali je to uvek odbijala jer ne želi da se medijski eksponira, a nije htela ni da napušta Ameriku. Međutim, kada je Ekrem pre nekoliko nedelja doputovao u Srbiju da bi ušao na farmu, sa njim je došla i Igbala. Ovo je njena prva poseta ovim prostorima posle 28 godina. Kako sada može da prati „Farmu“, ona ima uvid u sva dešavanja na imanju, a kada je Ekrem kolabirao od alkohola, i to prvo veče po ulasku, ona se zabrinula za njegovo zdravlje. No, tada nije donela odluku da uđe, već je presudan bio pornić – otkriva za „Alo!“ dobro obavešteni izvor blizak Jevrićima.

– Kada je pre nekoliko dana pušten u cirkulaciju Ekremov porno-film, mediji su to preneli, pa je tako i Igbala konačno imala priliku da vidi eksplicitne scene koje je snimio njen suprug. Shvatila je da on, kada god je bez njenog nadzora, radi razne stvari koje brukaju nju i decu. Odlučila je da uradi sve što može da to spreči, pa će tako uskoro doći i pridružiti mu se na farmi – otkriva naš izvor.
Ekrem ne sluti ženin dolazak!
Da Jevriću nije ni na kraj pameti da će njegova Igbala uskoro da bude u Lisoviću, najbolje govori podatak da je pre samo dva dana pričao farmerima kako ga žena sigurno svakodnevno gleda i da će biti uz njega do finala.
– Moja Igbala sigurno non-stop prati šta radim i verujem da će do finala da bude kod televizora i posmatra me – pričao je Jevrić, a onda po običaju pozdravljao svoju dragu i četiri sina. Verujemo da će njeno pojavljivanje poremetiti ponašanje i priču internet zvezde jer je poznato da u njenom prisustvu Jevrić ne sme da bude „slobodan“ sa ostalim ženama.
igbala-i-majka
– Igbala je nakon skori tri decenije otišla u Crnu Goru kod svoje majke Hatidže, gde obe pomno prate svaki Jevrićev korak, a odatle će doći u Beograd kada je produkcija pozove. Siguran sam da će dati sve od sebe da spreči potencijalnu bruku, a da li će u tome uspeti, ostaje da se vidi – zaključuje naš izvor.

U nameri da čujemo njen komentar, pokušali smo da stupimo u kontakt sa gospođom Jevrić, ali nam do zaključenja ovog broja to nije pošlo za rukom.
Autor: Balkan lifestyle/Alo.rs

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Pročitajte: Najgluplje izjave bogatih i slavnih!

Horoskop za utorak 22. oktobar!