in

PRETNJE USRED NOĆI: Milicu Pavlović progoni manijak!

ZVEZDA GRANDA PRIJAVILA OBOŽAVATELJA.

U pola noći nepoznati obožavatelj slao je Pavlovićevoj poruke u kojoj je pisao da bi voleo da bude pored nje i da će je sigurno naći.

Milicu Pavlović, mladu Zvezdu Granda, progoni tajni obožavatelj. Pevačica svakodnevno dobijala SMS od nepoznatog muškarca, a kada je preterao, pevačica je broj telefona s kojeg su joj stizale poruke prijavila nadležnima.

Iako je poznato da je Pavlovićeva uvek raspoložena za druženje sa fanovima, ovog puta je bila zabrinuta za svoju bezbednost i nije smela slobodno da se kreće.

„Milica je nekoliko dana dobijala SMS od nepoznatog muškarca, koji su iz dana u dan postajali sve češći. Iako se u početku nadala da će sve to prestati, to se nije desilo, pa je morala nešto da učini. U pola noći joj je pisao: „Tako bih sada voleo da sam pored tebe i jednog dana ćemo se sigurno sresti. Naći ću te“. Ona nije znala ko šalje te poruke, pa čak nije mogla ni da se odmari zbog telefona koji je zvonio na svaki minut. Imala je strah da je nepoznata osoba u nekom trenutku ne presretne na ulici ili bilo kako naškodi. Iako je prvo htela da promeni broj telefona, prijatelji su je posavetovali da samo prijavi broj svom mobilnom operateru, što je i učinila“, izjavio je izvor.

Pošto je slučaj prijavila nadležnima poruke su prestale da stižu.

„Poznato je da Milica voli da se druži sa fanovima, nikada joj nije bio problem da stane da popriča sa njima, pa čak i odgovara na mnogobrojne poruke na Fejsbuku, ali ovo zaista nije mogla da izdrži“, ispričao nam je izvor blizak Pavlovićevoj.
„Nadam se da više neću imati takvih neprijatnosti i da ću napokon imati mir“, izjavila je zvezda „Granda“.

Podsećanje, pevačica Goca Tržan je nedavno bila na meti manijaka koji je po Beogradu oblepio brojne bandere plakatima na kojim navodi da želi da dođe do njene adrese. Tržanova je tada od MUP-a Srbije tražila zaštitu, jer nije znala zbog čega nepoznati čovek traži njene lične podatke.

Autor: Balkan lifestyle/Alo.rs

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Pročitajte: Najgluplje izjave bogatih i slavnih!

Horoskop za utorak 22. oktobar!