in

Zdravko Čolić bio lud za Divnom Karleušom, njena majka ga oterala!

Divna Karleuša slomila je srce najvećem zavodniku s prostora bivše Jugoslavije. Za njihovu neuspelu ljubav najveći krivac je Divnina majka Dara. Ona nije htela ni da čuje da joj se starija ćerka zabavlja s Čolom, koji je u to doba važio za najvećeg šarmera.

Sada uspešna voditeljka bila je njegova tiha patnja, a da se gospođa Dara nije usprotivila njihovom zabavljanju, ko zna šta bi se s njima dogodilo.

Na estradi se već dugi niz godina priča da su Divna i Čola bili u strastvenoj vezi.Međutim, izvor blizak voditeljki, koji je prilično upućen u njen ljubavni život, kaže da to nije tačno, već da su između njih dvoje postojale simpatije, ali se romansa nije ostvarila.

– Znamo da se priča da je Divna bila u vezi s Čolom, ali to nije istina. Naime, on je otišao na vrata stana u kojem je živela na Novom Beogradu da pita njenu majku Daru da je izvede u grad. Pošto je bila veoma stroga, a Divna još uvek srednjoškolka, nije dozvolila taj izlazak – kaže izvor.

U to vreme Divna je važila za jednu od najlepših Beograđanki i oko nje su obigravali mnogi muškarci. Ipak, jedan je bio po volji njenoj majci – Dragan Karleuša, u to vreme bubnjar grupe Proarte. Za njega se udala s 19 godina i rodila Jelenu.

Isti izvor prepričava da se na vratima Divninog devojačkog stana pojavio i Boris Bizetić, koji je, baš kao i Čola, prošao kao bos po trnju.

– I Boris je bio zaljubljen u Divnu, ali Dara je bila veoma stroga, čak je i previše čuvala svoje ćerke, pa je i njega oterala.

Divna sada ima 30 godina mlađeg dečka Omara, sina pevača Asima Brkana.

Autor: Balkan lifestyle/ Pressonline, Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Pročitajte: Najgluplje izjave bogatih i slavnih!

Horoskop za utorak 22. oktobar!