in

BACITE SE NA POSAO – Vežbe za bolji seks i veću „izdržljivost“ u krevetu!

Vežbe mogu da poboljšaju seksualni život, posebno kod žena. Njima je često potreban podsticaj, a vežbanje poačava cirkulaciju i tera krv i u genitalije što povećava zadovoljstvo.

Dobra priprema su čučnjevi, što se niže spuštate to mišići guze više rade i omogućuju bolju kontrolu u orgazmu. Preporučuje se da svaki dan radite 15 do 30 čučnjeva, piše Woman’s Day.

Vežbe za veću gipkost

Bol u leđima ili nogama može uništiti trenutak strasti zbog čega se preporučuje da se poradi na gipkosti. Položaj sretna beba povećava pokretljivost i šansu za orgazmom. Dovoljno je da legnete na leđa s kolenima savijenim ka grudima i da stopala uhvatite rukama, pa zatim noge lagano približite podu. Ovu pozu treba držati tri do pet minuta.

Vežbe za guzu

Dobra prokrvavljenost genitalija osiguraće veće uživanje u seksu, a u tome pomažu vežbe za guzu. Te vežbe jačaju mišiće i omogućavaju intenzivniji orgazam. Najbolje je da legnete na leđa i savijete noge pod uglom od 120 stepeni i lagano podižete zadnjicu. Preporuka je da se ova vežba ponovi 20 do 25 puta.

Vežbe za bicepse

Vežbanje podiže količinu testosterona, hormona koji pomaže u seksualnom životu i žena i muškaraca. On jača seksualnu želju, a njegov rast podstiču vežbe za bicepse. Dovoljno je dizati tegove ili bočice vode svaki dan.

Vežbe u paru

Vežbanje u paru poboljšava seksualni život, potvrdila su brojna istraživanja. Parovi tako mogu da isprobaju jednostavne vežbe koje će rasplamsati strasti, a jedna od njih je iskorak. Najbolje je u uspravnom stavu jednom nogom iskoračiti i saviti koleno pod pravim uglom, a drugu nogu ispružiti ka nazad. Pritom se partneri mogu međusobno pridržavati tako da jedno drugom stave ruku na rame. Vežbu treba ponoviti dva do pet puta.
164584-parovi09

Kegelove vežbe

Vežba čini majstora, a za intenzivnije orgazme pomoći će Kegelove vežbe koje jačaju zadnjicu. Stiskajte mišiće guze koji su odgovorni za zadržavanje mokraće, kao da pokušavate da sprečite mokrenje. Vežbe tri puta na dan će vam omogućiti orgazme iz snova, tvrde lični treneri i seksualni terapeuti.

Sklekovi

Obični sklekovi i vežbe s loptom jačaju celo telo, a povećavaju gipkost što ih čini odličnim treningom za žene, ali i muškarce posebno u misionarskom položaju kada je težište celog tela na rukama. Preporuka je da se rade 10 sklekova u tri serije, a isto važi i za sklekove s loptom. Lezite na prsa i pod noge stavite loptu za pilates pa se podignite od poda. Loptu zatim zarolajte ka grudima pa nazad koristeći trbušne mišiće.

Most

Most je jedna od vežbi u jogi koja jača mišiće zadnjice i omogućuju bolju kontrolu. Ona će ženi olakšati postizanje orgazma, ali i povećati pritisak na partnerov penis, što će popraviti i njegov užitak u seksu. Lezite na pod i savite kolena pod pravim uglom pa rukama obuhvatite zglobove. Posle toga dignite zadnjicu od poda i držite 10 sekundi. Ponovite vežbu najmanje tri puta.

Vežbe za bedra

Drhtanje bedra najčešće se događa tokom ili posle seksa, a za to su kriva loša forma i umor. Izdržljivost će povećati jednostavne vežbe. Najbolje je sesti na stolicu s koljenima savijenim pod 90 stepeni i podići najpre jednu nogu, a potom drugu. Preporuka je da se vežba ponovi u tri serije s 10 dizanja svake noge.
Autor: Balkan lifestyle/24sata.hr

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Obrve otkrivaju vaš karatker

TVOJE LICE ZVUČI POZNATO – Aleksa Jelić više liči na Nedeljka Bilkića nego na Miroslava Ilića? (FOTO)