in

FARMA – Japa: Jeleni sam par puta spasao život, to mi je hvala!

Aleksandar Marinković Japa sinoć je sa ostalim farmerima odgovarao na pitanja gledalaca, kada je otkrio i da je Jelena Jovanović nezahvalna jer je odbacila sve što su godinama radili.

Aleksandar Marinković Japa je Jeleni Jovanović, kako je rekao, nekoliko puta spasao život!

Naime, sinoć su gledaoci farmerima postavljali pitanja, od kojih su se mnoga ticala još uvek nejasnog odnosa Jelene i Jape. Japu su pitali šta ima da kaže na to što Jelena tvrdi da oni nisu bili u emotivnoj vezi, kao i šta se zapravo desilo među njima.

– Pa, dobro, ako ona tako kaže… Ja samo mogu da kažem da ovo nije prava Jelena… Ona je skroz drugačija, pozitivna devojka koja se šali, smeje… ali svako ima pravo da se predstavi kako hoće. Žao mi je, posle svega što sam uradio za nju. Ja sam toj devojci i život spasao par puta, ali da ne pričam mnogo… – rekao je Japa.

Jelena, sa druge strane, nije želela da komentariše ništa vezano za Marinkovića. Kazala je da će uvek objasniti sve što se desilo na Farmi, ali da neće da komentariše ništa što se tiče njenog života izvan Farme, jer to gledaoce ni ne interesuje.

Autor: Balkan lifestyle/Pressonline

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Obrve otkrivaju vaš karatker

TVOJE LICE ZVUČI POZNATO – Aleksa Jelić više liči na Nedeljka Bilkića nego na Miroslava Ilića? (FOTO)