in

FARMA – NIJE ODOLEO – IZAZVALA GA: Ekrem uhvatio Miss Svetlanu za grudi!

Ekrem je noćas sa više farmera govorio kako mu se sviđaju Miss Svetlana i Suzana Perović, a sa Svetlanom je otišao i korak dalje. U jednom trenutku dok je pričao sa Cecom, ona se isprsila, a on ju je ščepao za grudi

Noćas su se na imanju u Lisoviću odvijale momačke i devojačke večeri povodom svadbe Slobodana Đurkovića i Jelene Golubović koja je zakazana za subotu. Međutim, noć nisu obeležili mladenci već kontroverzni Ekrem Jevrić.

On je noćas sa više farmera govorio kako mu se sviđaju Miss Svetlana i Suzana Perović, a sa Svetlanom je otišao i korak dalje. U jednom trenutku dok je pričao sa Cecom, ona se isprsila, a on ju je ščepao za grudi. Njoj ovo nije bilo ni malo prijatno i odmah je sklonila njegovu ruku i šutunula ga i potom mu rekla da ima on svoju Igbalu koja gleda ovaj šou i da on ne može tako da se ponaša.

Ekrem je zadužen bio i za glavni biser večeri. Poznato je da on u svojoj pesmi pominje reč „nudista“, samo izgleda da on ne zna i značenje ovog pojma. On je rekao Zorici Marković i Katarini Grujić da biti nudista znači udvarati se nekome.

Inače, dok su pričali zajedno, Katarina je bez ikakvih kompleksa i sujete rekla da Suzana Perović izgleda bolje od nje, iako je plavokosa pevačica daleko starija.

Katarina je tokom večeri i najviše održavala veselje jer je sve vreme bila raspevana, a za to vreme je Jelena Golubović igrala i veselila se.

Autor: Balkan lifestyle/Puls

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Obrve otkrivaju vaš karatker

TVOJE LICE ZVUČI POZNATO – Aleksa Jelić više liči na Nedeljka Bilkića nego na Miroslava Ilića? (FOTO)