in

NIJE VIDELA U MRAKU?! – Mlada se greškom seksala sa deverom!

Mlada i njen novopečeni suprug su devera tužili zbog silovanja, međutim sud je utvrdio da, barem iz pravnog ugla, nije učinio ništa pogrešno kad je uzeo ono što mu se nudilo.

Mlada iz autonomne regije Guangksi Zuang, koju su kineski mediji predstavili kao Huang, navodno se zabunom uspela poseksati sa deverom pa je potom „crnogorskoga kuma“ tužila zbog silovanja, prenosi Šangai njuz.

Huang je na sudu ispričala kako je u gluvo doba noći ustala jer je morala da obavi nuždu, pa pri povratku promašila sobu jer u mrklom mraku nije ništa videla.
Kada se vratila u krevet, počela je da mazi devera Ruana, što ga je trgnulo iz sna i podstaklo da uzme ono što mu se nudi.
Da je spavala s pogrešnim čovekom, shvatila je tek ujutro kada se probudila, pa je počela da vrišti i diže porodicu na noge kao i brojne zvanice koji su prenoćili na vikendici u kojoj je ceremonija i održana.
Huang je od devera najpre tražila odštetu u iznosu od 2500 evra, a kada je ovaj odbio to platiti, izvela ga je pred sud.
Na njegovu sreću, oslobođen je optužbe da ju je silovao jer je utvrđeno da je s njim spavala sopstvenom voljom i da se ni u jednom trenutku nije pretvarao da je njen novopečeni muž.
Autor: Balkan lifestyle/24sata.hr

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Obrve otkrivaju vaš karatker

TVOJE LICE ZVUČI POZNATO – Aleksa Jelić više liči na Nedeljka Bilkića nego na Miroslava Ilića? (FOTO)