in

TVOJE LICE ZVUČI POZNATO – Aleksa Jelić više liči na Nedeljka Bilkića nego na Miroslava Ilića? (FOTO)

Transformacije u popularnom muzičkom takmičenju „Tvoje lice zvuči poznato“ privlače veliku pažnju, a neke od najintrigantnijih vezivane su za Aleksu Jelića. Njega ćemo u narednom emisiji videti transformisanog u folk legendu Miroslava Ilića. Međutim, mnogi su prokomentarisali kada su videli kako se promenio da Aleksa više liči na Nedeljka Bilkića nego na „Slavuja iz Mrčajevaca“.

Još jedna trasnformacija izazvala je komentare na društvenim mrežama. Folk pevač Željko Šašić u jednoj od emisija „Tvoje lice zvuči poznato“ transformisaće se u rokera i nekadašnjeg pevača iz „Bijelog dugmeta“ Željka Bebeka.

Odmah nakon objavljivanja fotografije ove transformacije pojedini su počeli da komentarišu da im Šašić ne liči u svog imenjaka već u nekog drugog.
803198-46196-46164-tvojelicezvucipoznatozeljkosasickaozeljkobebek2-af-af
Naime, nekima Željko sa ovom perikom više liči na političara i gradonačelnika Bosilegrada Vladimira Zaharijeva koji je postao prepoznatljiv zbog svog plesa koji je zasmejao mnoge koji su neke od njegovih „nastupa“ videli na popularnom sajtu „jutjub“.
Autor: Balkan lifestyle/Pulsonline

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

DOŠAO ZBOG POPULARNOSTI – Jelena Jovanović: Japa nije trebalo da ulazi, već da sačeka da izađem!

5 stvari za kojima momci žude u seksu!