in

5 stvari za kojima momci žude u seksu!

Vašem dragom je potrebno nekoliko stvari da bi bio zaista zadovoljan u krevetu. Saznajte šta je u pitanju…

Iako se momci možda hvale drugarima svojim fantastičnim seksualnim životom, retko zalaze u detalje. A, što se tiče otkrivanja stvari za kojima potajno žude ženama u njihovom životu… pa, tu su još ćutljiviji. Zato smo mi razgovarali sa frajerima i stručnjacima i otkrili šta je momcima na vrhu liste seks prioriteta.

Želi devojku koja ume sama sebe da uzbudi

Ženama, kao što znate, treba vremena da se uzbude. Bez obzira što je vaš dragi možda više nego voljan da uradi sve što je potrebno da vas zagreje za akciju, neće mu smetati da za početak same izvedete nekoliko „zapaljivih“ poteza. „Dosta žena i dan-danas veruje da je samo muška dužnost da ih uzbudi“, kaže seks terapeut Glorija Brejm. „Ali da biste zaista uživale u seksu, morate da uložite malo truda u to da same u sebi pokrenete seksi vibracije.“ Da biste pokrenule svoj libido, koncentrišite se na iste izvore inspiracije o kojima razmišljate dok se samozadovoljavate. Kada počnete da se mazite,  zatvorite oči i zamišljajte vruće scene koje ste ranije doživele sa njim… ili čak sa nekim drugim momkom. „Sasvim je u redu da dok pokušavate da se uzbudite maštate o drugom muškarcu“, uverava Brejmova. „Samo možda ne treba to baš i da kažete svom dragom.“

Želi da budete „nevaljale“

Čak i ako imate zaista „prljavu“ maštu, možda vam je neprijatno da to pokažete svom dragom. „Žena se često plaši da se pred dečkom ponaša kao nevaljalica, jer ne želi da naruši sliku ‘zlatne devojke’ ili ne bi volela da on pomisli da je nastrana“, objašnjava Brejmova. „Ali, muškarci vole da vide tu vašu nesputanu stranu – samo vam to ne govore jer misle da biste mogle da se uvredite.“ Kakvi prljavi trikovi bi mu se svideli? Manje-više bilo šta što će mu pokazati koliko uživate u seksu i koliko ga želite. Da biste mu stavili do znanja da uživate, dok svršava, čvrsto mu stegnite guzu ili ga nežno ugrizite za rame. Možda poželite i da uradite nešto neočekivano, recimo predložite novu pozu ili isprobate neku seksi igračkicu.

Želi nezaboravno iskustvo

Da biste u njegovim očima bili zaista posebni, treba da izvedete nešto tako „divlje“ da ceo naredni dan ne bude u stanju da misli ni na šta drugo. Ako ga počastite nekom tehnikom koju ste doveli do savršenstva, satima posle će vrteti to iskustvo u glavi. To ne znači da treba da izvedete neku komplikovanu žena-od-gume pozu. Prosto malo začinite klasične seks-tehnike, recimo naizmenično ga oralno zadovoljavajte i vodite ljubav… dok su mu vezane oči. Možda možete da smislite i neku specifičnu oralnu tehniku. Recimo, prvo pređite preko neke tačke celim jezikom, pa je onda dodirne samo vrhom, tako da naizmenično doživi sasvim različite osećaje!

seks tus

Želi raznovrsnost

Ako je previše puta ponovimo, i ultrauzbudljiva poza može da postane čista rutina. Zato budite otvorene za nova iskustva u krevetu. Svaka promena – bilo brzine, intenziteta ili položaja – znači interesantnije i uzbudljivije iskustvo. Raznovrstnost ga drži u stanju povišenog uzbuđenja, jer nikad ne zna šta ga sledeće čeka. Tokom predigre mu obuhvatite penis celom šakom (namazanom lubrikantom!) i sporo, lagano klizite gore-dole. Zatim ga uhvatite obema rukama i nežno mu zavrćite „mališu“ vrteći šake u suprotnim pravcima. Kada pređete na stvar, za početak krenite polagano u misionarskoj pozi. Zatim, radi dublje penetracije, podignite stopala na njegova ramena. A finiširajte akcijom u „kučećem“ stilu.

Ponekad želi da samo leži i uživa

Muškarci povremeno vole da vi preuzmete inicijativu. Jedna od fantazija koja ih dovodi do ludila je da samo leže i ništa ne rade, dok devojka radi sve šta treba. Počnite da ga mazite ga mazite posvuda tako da ga prođu žmarci užitka. Recite mu da legne go na krevet i samo se opusti. Zatim ga lickajte i ljubite. Počnite od stopala i polako se krećite nagore, uz nogu, pa preko prepona i uz bočnu stranu grudi, sve do vrata, pa se potom vratite na glavnu stvar. Kada budete spremne za seks, počastite ga pozom „obrnuti rodeo“, tako da ne može da preuzme kontrolu, sve i da hoće. Verujte nam: raspametiće se od uživanja.

Autor: Balkan lifestyle/Cosmopolitan.rs

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

TVOJE LICE ZVUČI POZNATO – Aleksa Jelić više liči na Nedeljka Bilkića nego na Miroslava Ilića? (FOTO)

FARMA – NE SVIĐA JOJ SE POKLON? Džidža vratila Mikijevo kuče!